«Πρόταση από Ελλάδα…»

O Πολωνός, Ματέους Κλιχ, φαίνεται να βρίσκεται ένα βήμα πριν την αποχώρηση του από τη γερμανική ομάδα και νέο δημοσίευμα κάνει λόγο για πρόταση από Ελλάδα.
Πηγή: paok24.com
«Πρόταση από Ελλάδα…»

Συγκεκριμένα, η ηλεκτρονική έκδοση της «Bild» αναφέρει πως η Βόλφσμπουργκ απέκτησε τον 23χρονο Κινέζο, Ξίζε Ζανγκ, που αποτελεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ποδοσφαίρου της χώρας του και μάλιστα φιλοξενεί και δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή των «Λύκων», Κλάους Αλοφς.

Μέχρι εδώ δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο στη συνέχεια, στο γερμανικό δημοσίευμα αναφέρεται πως επειδή δεν υπάρχει πλέον κενή θέση ξένου, η Βόλφσμπουργκ αναμένεται να αφήσει ελεύθερο τον Ματέους Κλιχ, για τον οποίος υπήρχαν σενάρια στο πρόσφατο παρελθόν για πρόταση του ΠΑΟΚ. Η «Βild» αναφέρει πως ο Πολωνός μέσος έχει προτάσεις από την πατρίδα του αλλά και από την... Θεσσαλονίκη και είναι φυσιολογικό το μυαλό όλων να πηγαίνει στον ΠΑΟΚ.

Το δημοσίευμα «παίζει» πολύ και στην Ολλανδία, αφού στο σενάριο της απόκτησης του έχει εμπλακεί και η Τσβόλε, στην οποία είχε κάνει εξαιρετική σεζόν, προτού πάει στην Βόλφσμπουργκ.

Η υπόθεση του Κλιχ, επανέρχεται στο προσκήνιο από τη στιγμή που από πλευράς ΠΑΟΚ, το μόνο που βγαίνει μεταγραφικά, είναι διαψεύσεις για διάφορα ονόματα...

Διαβάστε ακόμη...