Παίρνει «σκούπα» ο Άγγελος

Ο Άγγελος Αναστασιάδης τελειώνει από τον ΠΑΟΚ Μαντούρο και Μάρτενς.
Πηγή: sportday.gr
Παίρνει «σκούπα» ο Άγγελος

Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό και θυμωμένος από τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο αλλά δεν βοήθησαν ήταν ο Αγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος δήλωσε ότι θα πάρει μέτρα και τελειώνει τους Μαντούρο και Μάρτενς.

«Για τον αποκλεισμό φταίω εγώ, αλλά για κάποιους παίκτες το πανηγύρι τελείωσε», σχολίασε ο τεχνικός του «Δικεφάλου» και εξήγησε: «Από τα περισσότερα παιδιά είμαι ικανοποιημένος. Το πρόβλημα ήταν ότι οι φρέσκοι που μπήκαν στην ομάδα περίμεναν από τους κουρασμένους που τραβάνε το κουπί από το καλοκαίρι να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά.

Ετρεχαν λιγότερα από τους κουρασμένους και δεν έδωσαν τίποτα. Να χάσεις ένα παιχνίδι, συμβαίνει. Το να βάζεις κάποιους να βοηθήσουν και να βγαίνουν σιδερωμένοι δεν το ανέχομαι. Είμαι εκνευρισμένος με αυτούς και θα λάβω μέτρα. Κάποιοι δεν αξίζει να φοράνε τη φανέλα του ΠΑΟΚ και δεν θα την ξαναφορέσουν».

Στην επιμονή των δημοσιογράφων να πει ονόματα, ο Αναστασιάδης είπε: «Ονόματα δεν λέω. Ο κόσμος είδε», αλλά σε περιπτώσεις σαν τη χθεσινή τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλούσε ξεκάθαρα για τους Μάρτενς και Μαντούρο, όχι τον Παπαδόπουλο. Από τα λεγόμενά του ο Αγγελος Αναστασιάδης έδειχνε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο ΠΑΟΚ είναι εκτός Ευρώπης. «Αποκλειστήκαμε από μια ομάδα που δεν είναι καλύτερη από μας. Σήμερα, όμως ήταν

. Εμείς παίξαμε πολύ άσχημα», σχολίασε και πρόσθεσε: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα στην Ευρώπη, πήραμε την ισοπαλία στην Ιταλία με τη Φιορεντίνα, νικήσαμε στο Μινσκ και κλοτσήσαμε την πρόκριση στην Τούμπα. Αυτό είναι το χειρότερο. Πικράναμε τον κόσμο κι αυτό με ενοχλεί. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει…». Ερωτώμενος για τις μεταγραφικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν ο Αναστασιάδης κράτησε αποστάσεις λέγοντας πως «είναι αποπροσανατολισμός να μιλήσω εγώ για μεταγραφές» και υποστήριξε πως «εγώ οφείλω να είμαι προσηλωμένος στα επόμενο παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...