Έτσι θα παίξει η Γκινγκάμπ

Οι Γάλλοι δημοσιογράφοι που συνοδεύουν την αποστολή της Γκινγκάμπ στην Θεσσαλονίκη έδωσαν την παρακάτω ενδεκάδα για το αυριανό παιχνίδι.
Πηγή: paokrevolution.net
Έτσι θα παίξει η Γκινγκάμπ

Ο Γκουρβενέκ, λοιπόν, αναμένεται να "κατεβάσει" την ομάδα του σε σχηματισμό 4-4-2 με τους τέσσερις του κέντρου να παρατάσσονται σε μορφή ρόμβου. Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Λεσλ. Στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Γιάκομπσεν, Λεβένκ, Ανγκουά και Σορμπόν, ωστόσο δεν αποκλείεται την θέση του Ανγκουά να παίξει ο Κερμπρά.

Στο κέντρο και στην βάση του ρόμβου θα βρεθεί ο Ματίς, στο κέντρο ο Γιαταμπαρέ με τον Σανκαρέ και στην κορυφή ένας εκ των Πιε ή Ζιρές με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες. Τέλος, το επιθετικό δίδυμο της Γκινγκάμπ θα αποτελέσουν οι Μποβέ και Μαντάν. Εκτός αποστολής έμειναν βασικοί ποδοσφαιριστές καθώς εκτός από τον Μαρβό και τον Σβαρτς και ο Μουσταφά Ντιαλό δεν ταξίδεψε.

Η αποστολή της Γκινγκάμπ αποτελείται από τους εξής 19 παίκτες: Λεσλ, Γκισάρ, Γιρανγκό, Γιάκομπσεν, Ανγκουά, Σανκό, Μπάκα, Σορμπόν, Κερμπρά, Λεβένκ, Σανκαρέ, Μποβί, Ματίς, Ντος Σάντος, Πιε, Γιαταμπαρέ, Ζιρές, Μαντάν, Αλιουί.

Διαβάστε ακόμη...