«Λάθος πάνω στην ένταση»

Συνέντευξη στην εφημερίδα ΣΠΟΡ του Βορρά παραχώρησε ο Χρήστος Καρυίδης με αφορμή την ένταση που δημιουργήθηκε με τον Περέιρα στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ και τις αποδοκιμασίες των οπαδών του ΠΑΟΚ εις βάρος του. Ο έμπειρος αμυντικός απέδωσε το γεγονός στην ένταση της στιγμής...
Πηγή: inpaok.com
«Λάθος πάνω στην ένταση»

«Ξέφυγε το θέμα, πήρε πολύ μεγάλη έκταση και ειλικρινά στεναχωρέθηκα. Δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο. Έγινε μια κίνηση από την δική μου πλευρά, η οποία έπειτα από ώριμη σκέψη και έπειτα από ώρες διαπιστώνω πως ήταν λανθασμένη. Εγινε, όμως, πάνω στην ένταση της στιγμής. Ο Περέιρα έβγαλε την μπάλα σε πλάγιο, μην τηρώντας ουσιαστικά το fair play και εκεί... ξέφυγα.

Είχε προηγηθεί όμως κι ένας τραυματισμός μου, εκεί χτύπησα και δεν έκανα καθυστέρηση. Θέλω, όμως, ξεκάθαρα να τονίσω πως δεν έγινε τίποτα εσκεμμένα από τη δική μου πλευρά. Πώς θα μπορούσα άλλωστε, να σκεφθώ και να ενεργήσω εσκεμμένα σε βάρος του ΠΑΟΚ;».
Εκείνη, όμως, η αντίδραση «σημάδεψε» το ματς στα Πηγάδια:

«Το τονίζω ότι είναι άδικο αυτό που συνέβη. Ηταν μία αντιπαράθεση με έναν αντίπαλο ποδοσφαιριστή, που έληξε έπειτα από λίγα λεπτά. Δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Δεν έχει να κάνει με το πώς νιώθω εγώ για τον ΠΑΟΚ, για τον κόσμο του, για την ομάδα, για όλα όσα έζησα στην Τούμπα επί σειρά ετών. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματά μου για τον ΠΑΟΚ. Όσοι με γνωρίζουν το ξέρουν. Έγιναν χειρότερα περιστατικά με άλλους παίκτες, όμως, δεν πήραν έκταση. Το επαναλαμβάνω πως δεν είχα καμία πρόθεση και πιστεύω ότι είναι άδικο αυτό που συνέβη».


«ΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΕΙΡΑ»
Ο Χρήστος Καρυπίδης δεν έδωσε συνέχεια στο θέμα, όπως εξήγησε στα ΣΠΟΡ. «Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που με ανέδειξε. Τα αισθήματά μου είναι πολύ έντονα. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Μετά το τέλος του αγώνα δώσαμε τα χέρια με τον Περέιρα, είπαμε πως ό,τι έγινε, συνέβη πάνω στην ένταση της στιγμής. Το τονίζω γιατί μετά το τέλος του αγώνα είχα την ευκαιρία να μιλήσω με αρκετούς παίκτες του ΠΑΟΚ και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Είναι πρώτος. Αυτό που πρέπει να κάνει, είναι να ξεπεράσει γρήγορα την ήττα και να αφοσιωθεί στο επόμενο παιχνίδι».

Για την κατάσταση της Ξάνθης επεσήμανε:

«Υπάρχει μεγάλη βελτίωση με τον κ. Λουτσέσκου. Θέλουμε σταθερότητα. Μπορούμε και πρέπει να βελτιωθούμε και στα εκτός έδρας».

Διαβάστε ακόμη...