«Δυνατός αντίπαλος ο ΠΑΟΚ, στόχος μας η νίκη»

«Ο αντίπαλος είναι δυνατός και μια ομάδα γεμάτη σε όλες τις θέσεις. Συνεπώς το παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αλλά ο δικός μας στόχος είναι ξεκάθαρος. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη».
Πηγή: pelop.gr
«Δυνατός αντίπαλος ο ΠΑΟΚ, στόχος μας η νίκη»

Αυτά τόνισε ο Νίκος Βετούλας όταν του ζητήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» να σχολιάσει το αυριανό ντέρμπι που θα παίξει στις 5 μ.μ. στο κλειστό του γήπεδο στην Περιβόλα ο Απόλλων Carna με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής μπάσκετ.

-Τι υπολογίζετε περισσότερο από τον ΠΑΟΚ;
«Είναι ομάδα δεμένη από τις καλύτερες του φετινού πρωταθλήματος στα ριμπάουντ, που ξέρει να παίξει καλά μακριά από τη μπάλα. Παράλληλα έχει παίκτες που μπορούν να παίξουν καλά ένας εναντίον ενός».

-Ο Απόλλων τι πρέπει να κάνει για να φτάσει στο στόχο του, που είναι η νίκη;
«Πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση και να βγάλουμε ενέργεια και πείσμα στην άμυνα. Να προσπαθήσουμε να αναγκάσουμε τον ΠΑΟΚ να κάνει πράγματα στο παρκέ τα οποία δεν του αρέσουν και δεν έχει συνηθίσει».

-Από τον ΠΑΟΚ θα απουσιάσει ο Χαραλαμπίδης...
«Θα είναι απώλεια για αυτούς, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει άλλους παίκτες στο ρόστερ του, οι οποίοι μπορούν να τον αντικαταστήσουν και ήδη αυτό έχει γίνει στα παιχνίδια που έπαιξε σε Ελλάδα και Ευρώπη».

-Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα είναι το πρώτο μεγάλο ντέρμπι που θα παίξει ο Απόλλων στην Πάτρα. Η έδρα θα παίξει ρόλο;
«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι ομάδα με εμπειρία και παίκτες που έχουν δώσει πολλά παιχνίδια σε γήπεδο με πολύ κόσμο, αλλά σίγουρα πάντα τα γεμάτα γήπεδα μπορεί να επηρεάσουν την εξέλιξη ενός αγώνα».

-Ο Απόλλων σε τι κατάσταση βρίσκεται;
«Είμαστε καλά. Εχουν επιστρέψει και τα παιδιά που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς και πλέον καθημερινά δουλεύουμε καλύτερα στις προπονήσεις».

Διαβάστε ακόμη...