Ο Σεργκέι Μπαζάρεβιτς για τον ΠΑΟΚ

Ο τύπος είναι φευγάτος και μάλλον δεν θέλει να θυμάται και πολύ το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ 15 χρόνια πριν.
Πηγή: basketplus.gr
Ο Σεργκέι Μπαζάρεβιτς για τον ΠΑΟΚ

Ο Σεργκέι Μπαζάρεβιτς έχει βρει το κόλπο να δημιουργήσει μια καλή ομάδα, να την δέσει και να την κρατά σε καλό επίπεδο παρά τα προβλήματα. Δεν είναι και λίγο... Πήγε και κέρδισε εύκολα στην Λετονία χωρίς 4 βασικούς.

Ο «Ρασπούτιν» μίλησε στην Arena Press για το σημερινό παιχνίδι, λέγοντας... «Αυτό το ματς είναι διαφορετικό από εκείνο του πρώτου γύρου. Ο ΠΑΟΚ είχε την άνεση να κάνει καλή προετοιμασία ενώ εμείς μείναμε αρκετές μέρες στην Λετονία και ήρθαμε από κει χωρίς προπονήσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει κίνητρο δεν έχει περάσει ακόμα αλλά νομίζω θα τα καταφέρει» σχολίασε ο Ρώσος τεχνικός που γύρισε στα παλιά, λέγοντας...

«Ήταν περίεργη εκείνη η χρονιά. Θα κρατήσω τις καλές στιγμές. Είναι περίεργο που επέστρεψα. Έλεγα στους παίκτες μου ότι περιμέναμε μια ολόκληρη χρονιά να έρθουμε σε αυτό το γήπεδο και τελικά παίξαμε μόνο ένα ματς. Δεν ξέρω και ποια είναι η ατμόσφαιρα σε αυτό το γήπεδο. Αυτό που ξέρω ότι στο προηγούμενο ήταν τρελή, ενώ ήταν δύσκολο να παίζεις εκεί κόντρα στον ΠΑΟΚ, η κερκίδα ήταν τρελή» σημείωσε ο Μπαζάρεβιτς, που θυμήθηκε από την σεζόν 1999-2000 τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα.

«Είμαστε φίλοι, μιλάμε, ο αδελφός του με βοήθησε να κάνω για τέσσερα σερί χρόνια καμπ στην Ιταλία. Έχω και τον κουμπάρο μου που ζει στην Αθήνα και ήμασταν μαζί στο Πανεπιστήμιο στην Μόσχα. Με άλλους δεν έχω επαφή. Θυμάμαι ότι πήγαιναν στα μπουζούκια. Πάτε και τώρα; Δίνετε τόσα χρήματα στα λουλούδια...;» αναρωτήθηκε ο Ρώσος που είπε ακόμα ότι και στην πατρίδα του τα μπάτζετ έχουν πέσει γιατί έχει υποτιμηθεί το ρούβλι. «Φαίνεται ότι η κρίση από την Ελλάδα έφτασε στην Ρωσία...» είπε και αναφορικά με τους νυν παίκτες του ΠΑΟΚ...

"Ο Χαραλαμπίδης χαίρει εκτίμησης όπως κάθε παίκτης που σε αυτή την ηλικία παίζει τόσο καλά. Τον Βον τον είχα αντιμετωπίσει με την Κράσνιε Κρίλιε όταν αυτός έπαιζε στην Κύπρο. Γενικά υπάρχει ποιότητα στην ομάδα». Τέλος με πολύ γέλιο αναφέρθηκε και στο περιβόητο διαβατήριο... «Δεν θέλω να μιλώ πολύ για αυτό. Δεν έχω να πω και πολλά. Είχα πάρει τα χαρτιά, αλλά δεν ήταν σωστή η διαδικασία. Δεν μου είπαν ποτέ τι πήγε λάθος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ μου χρωστά χρήματα. Ακόμα και από τον Βόλο πέρασα από όπου... κατάγομαι».

Διαβάστε ακόμη...