Με ένα στόπερ έμεινε ο ΠΑΟΚ

Τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι Κατσικάς και Τζαβέλλας έχουν ως αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να ταξιδέψει στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με μοναδικό καθαρόαιμο κεντρικό αμυντικό τον Μίγκελ Βιτόρ.
Πηγή: inpaok.com
Με ένα στόπερ έμεινε ο ΠΑΟΚ

Το γεγονός σαφώς και αποτελεί πρόβλημα για τον Δικέφαλο καθώς η τεχνική ηγεσία θα αναγκαστεί να βρει λύση εκ των έσω για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στο κέντρο της άμυνας του Δικεφάλου. Πρόβλημα που δεν θα υπήρχε αν το καλοκαίρι λειτουργούσε σωστά ο μηχανισμός και αποκτούσε η ομάδα ένα ακόμα κεντρικό αμυντικό.

Οι λύσεις που έχει στη διάθεση της η τεχνική ηγεσία είναι οι Τζιόλης και Σκόνδρας. Αμφότεροι ε΄χουν χρησιμοποιηθεί ως στόπερ στη διάρκεια της φετινής περιόδου όταν υπήρξε ανάγκη. Ενας εκ των δυο θα κληθεί να αγωνιστεί δίπλα στον Βίτορ στο κέντρο της άμυνας. Στην περίπτωση που χρησιμοποιηθεί ο Τζιόλης, θα δημιουργηθεί κενό στη μεσαία γραμμή καθώς ο έμπειρος μέσος είναι πό τους πιο φορμαρισμένους παίκτες στη διάρκεια της φετινής περιόδου.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί ο Σκόνδρας και να να δούμε στο δεξί άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ στο Καραισκάκης τον Κίτσιου.

Ο προπονητής του Δικεφάλου δεν έδειξε τις προθέσεις του και όπως πάντα θα πάρει την απόφαση του λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής από το ξενοδοχείο για το γήπεδο.

Διαβάστε ακόμη...