Μάρκο R.I.P.

Η δολοφονία του Σέρβου οπαδού του Ερυθρού Αστέρα, από αντίστοιχο της Γαλατασαράι, παραμένει στο προσκήνιο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να παίρνουν θέση για όσα συνέβησαν.
Πηγή: paok24.com
Μάρκο R.I.P.

Το κλίμα στα Βαλκάνια και όχι μόνο είναι ιδιαίτερα τεταμένο και αποδεικνύεται όλο και συχνότερα το τελευταίο διάστημα. Πριν λίγες ημέρες φίλοι του Ερυθρού Αστέρα ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με την Γαλατασαράι. Σημειώθηκαν συμπλοκές με την αστυνομία, που έχασε τον έλεγχο όταν στους Σέρβους επιτέθηκαν Τούρκοι οπαδοί. Ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα. Αποτέλεσμα ο 25χρονος Μάρκο Ίβκοβιτς να δεχτεί μαχαιριά στην καρδιά και να ξεψυχήσει λίγες ώρες αργότερα παρά τις τεράστιες προσπάθειες των γιατρών.

Στη συνέχεια αρκετοί Τούρκοι μέσω φόρουμ και όχι μόνο, το είδαν ως... νίκη το τραγικό γεγονός ενώ πολλοί έβαλαν στις συζητήσεις τους, πως θα σειρά έχουν και οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Μην ξεχνώντας όσα συνέβησαν το 2010 όταν οι φίλοι του Δικεφάλου ταξίδεψαν στην Πόλη. Ταυτόχρονα και φίλοι της Παρτιζάν σήκωσαν πανό στην μνήμη του Μάρκο.

Στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό, στην Θύρα 4 ανέβηκε πανό στην μνήμη του Μάρκο (φωτογραφία) που ανέφερε: ''MARKO R.I.P. Fucking Mongols you are next...''. Στην μία άκρη του υπήρχε σημαία της Σερβίας ενώ στην άλλη αυτή της Μακεδονίας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...