Άγγιξε το θαύμα…

Δύσκολη ήταν η επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Πανελευσινιακού, στον πρώτο αγώνα της ομάδας του Μαρκόπουλου χωρίς τον Κώστα Χαραλαμπίδη.
Πηγή: paok24.com
Άγγιξε το θαύμα…

Σε ατομικό επίπεδο οι επιδόσεις του Βον ήταν εξαιρετικές, με τον Αμερικανό του Δικεφάλου να αγγίζει το «τριπλ νταμπλ φιγκιουρ» κάτι που σπάνια μπορεί να επιτύχει παίκτης στο πρωτάθλημά μας.

Ο ψηλός του ΠΑΟΚ είχε 19 πόντους, 10 ριμπάουντ (τα εννιά επιθετικά) και εφτά κερδισμένα φάουλ. Τρία ακόμη φάουλ να κέρδιζε θα έγραφε ιστορία! Όλα τα παραπάνω βέβαια σημειώθηκαν σε 23 λεπτά συμμετοχής. Στο Ranking ο Βον είχε 31 και δύσκολα θα βρεθεί άλλος παίκτης για να τον ξεπεράσει σε αυτή την αγωνιστική.

Κατά τα άλλα στην στατιστική του αγώνα ΠΑΟΚ-Πανελευσινιακός ξεχωρίζουν: Τα αυξημένα (33΄) λεπτά συμμετοχής του Όντουμ με τους δέκα πόντους, τα 4/14 σουτ δύο πόντων των Κάρτερ-Όντουμ, οι τέσσερις ασίστ του Τσόχλα, (13 ο ΠΑΟΚ συνολικά).

Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ έχασε ένα μεγάλο επιθετικό όπλο του (Χαραλαμπίδης) και τώρα πρέπει να αλλάξει αρκετά σε χημεία και φιλοσοφία για να πάρει από άλλους τομείς αυτά που χάνει χωρίς τον αρχηγό του.

Διαβάστε ακόμη...