Ψάχνουν τρόπο να απαλλαγούν

Μπορεί ο Σανθ Χακόμπο να αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, έστω και προσωρινά για έναν χρόνο, αγωνιζόμενος ως δανεικός τη φετινή σεζόν στην Τενερίφη, ωστόσο ο Ισπανός συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα και εκτός Ελλάδας που αγγίζουν έμμεσα και προσεχώς άμεσα τον "Δικέφαλο".
Πηγή: paok24.com
Ψάχνουν τρόπο να απαλλαγούν

Ο 31χρονος πορτιέρο ξεκίνησε με μεγάλες φιλοδοξίες την παρουσία του στην Τενερίφη, στην οποία δόθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ στο φινάλε του φετινού καλοκαιριού, ωστόσο λίγους μήνες αργότερα τα πράγματα δεν πηγαίνουν για εκείνον όπως τα υπολόγιζε στον επαναπατρισμό του.

Ο Χακόμπο, όπως σας ενημέρωσε το PAOK24, πριν από μερικές ημέρες πρωταγωνίστησε σε μία διαμάχη στην προπόνησης της Τενερίφης, βάζοντας τα με έναν νεαρό συμπαίκτη του, με τον υψηλόσωμο πορτιέρο να βγαίνει εκτός εαυτού.

Μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στην Ισπανία για την πρόθεση της Τενερίφης να διώξει τον παίκτη πρόωρα δια στόματος του προέδρου της, το PAOK24 επικοινώνησε με ανθρώπους της ισπανικής ομάδας προκειμένου να μάθει από πρώτο χέρι τι ακριβώς συμβαίνει.

Μπορεί κανένας να μη θέλησε να τοποθετηθεί δημοσίως, ωστόσο με τα λεγόμενα τους επιβεβαίωσαν το γεγονός ότι ο Χακόμπο μετά το περιστατικό της περασμένης Πέμπτης αποτελεί "ξένο σώμα" για την Τενερίφη και αναζητείται φόρμουλα για να ολοκληρωθεί πρόωρα ο δανεισμός του, κάτι που τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει ως ειλημμένη απόφαση για τους Ισπανούς.

Ο οξύθυμος τερματοφύλακας κατάφερε για ακόμα μία φορά να θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας με τη συμπεριφορά του και να δημιουργήσει έστω και απόσταση πρόβλημα στον ΠΑΟΚ.

Ο λόγος που προκαλεί εκ νέου "πονοκέφαλο" στους ανθρώπους του "Δικεφάλου" είναι γιατί παρά το γεγονός ότι η Τενερίφη θέλει να... τελειώσει τον Χακόμπο τον Γενάρη, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ΠΑΟΚ, στον οποίο ανήκει ο ποδοσφαιριστής, με τους "ασπρόμαυρους" να μην επιθυμούν να ξαναπάρουν νωρίτερα από το προβλεπόμενο στα χέρια τους την.... καυτή πατάτα της υπόθεσης Χακόμπο.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θα συμβεί με τον Ισπανό, με την Τενερίφη να καλείται να ενημερώσει με τον πλέον επίσημο τρόπο τον ΠΑΟΚ για τις σκέψεις που κάνουν οι επιτελείς της, την ώρα που ο Χακόμπο έχει συμβόλαιο με τον "Δικέφαλο" μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Η απαλλαγή του ΠΑΟΚ από τον Ισπανό πορτιέρο εξελίσσεται σε... μαρτύριο, σε μία αποδεδειγμένα λανθασμένη μεταγραφική επιλογή στην οποία αναμφίβολα δεν κυριάρχησε η λογική.

Διαβάστε ακόμη...