"Τεράστια προσπάθεια από όλους"

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου, μίλησε στο PAOK24 για το "διπλό" επί του Άρη και την πρωτιά του Δικεφάλου σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ.
Πηγή: paok24.com
"Τεράστια προσπάθεια από όλους"

Στην εκπομπή του PAOK24 στον Libero 107,4 φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Ανδρέου, λίγες ώρες μετά το "διπλό" του Δικεφάλου στη Μίκρα επί του Άρη.

Χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ και αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, αφού πρώτα υπογράμμισε την πολλή καλή διάθεση στην οποία βρίσκεται λέγοντας "πως γίνεται να μην είμαι καλά μετά από τέσσερις νίκες και παρουσία της ομάδας στην πρώτη θέση", είπε:

Για την έως τώρα πορεία: "Κάνουμε από το καλοκαίρι μια μεγάλη προσπάθεια και αυτή μέχρι στιγμής φαίνεται από την πορεία μας. Η διοίκηση σε συνεργασία με τον ΑΣ προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο και πιστεύω πως η φετινή πορεία θα είναι αυτή που σχεδίασε η διοίκηση της ομάδας και ο προπονητής. Εμείς έχουμε βάλει στόχο να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο".

Για το αν η χθεσινή νίκη ήρθε εύκολα ή δύσκολα: "Έτσι όπως ήρθε, μάλλον ήρθε εύκολα. Συνήθως ο ΠΑΟΚ δεν μπαίνει στον ρυθμό του αγώνα από το πρώτο σετ αλλά μετά κερδίζει τα τρία επόμενα. Στο γήπεδο υπήρχε καλή ατμόσφαιρα, δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα. Τα επεισόδια πάντως, από ότι φάνηκε, διευκόλυναν το έργο του ΠΑΟΚ".

Για τα επεισόδια: "Εμείς είχαμε όλη την καλή διάθεση να μην δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα, Πήραν όμως μεγάλη έκταση και έτσι από τη στιγμή που το γήπεδο της Μίκρας είναι μικρό, πάρθηκε η απόφαση να εκκενωθεί το γήπεδο.

Αντιμετωπιστήκαμε πάντως πολύ σοβαρά από τους ανθρώπους της διοίκησης του Άρη. Προστάτεψαν και εμάς και τους παίκτες και τους συγχαίρω γι΄ αυτό, κράτησαν απόσταση από τα επεισόδια".

Για το Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Παλατάκι" (17:00): "Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Αυτή την εβδομάδα έχουμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο, θέλουμε τη βοήθειά του αλλά πρέπει να δείξουμε και πολιτισμό.

Το παιχνίδι είναι τηλεοπτικό, αλλά εμείς θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Πρέπει ως ενιαίος ΠΑΟΚ να δείχνουμε τη δύναμή μας και να στηρίζουμε όλα τα τμήματα. Ίσως μάλιστα να έχουμε και έναν καινούργιο παίκτη μαζί μας στο παιχνίδι αυτό. Εξετάζουμε 2-3 περιπτώσεις, τώρα έχουμε τις τελικές επαφές και κατά τις 99% μέχρι την Τετάρτη θα μπορούμε να πούμε παραπάνω.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλευ: "Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από όλους, αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια. Στον κ. Σαββίδη, στη διοίκηση του Ερασιτέχνη και τον κ. Κατσαρή, στον Μπάνε Πρέλεβιτς που κάνει και αυτός μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, την οποία ζω καθημερινά μιας και τα γραφεία μας είναι δίπλα-δίπλα.

Ο ΠΑΟΚ πλέον έχει φερεγγυότητα σε όλα τα τμήματά του. Ποιος δε θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ; Η είσοδος πάντως του Ιβάν Σαββίδη έχει αλλάξει όλη τη νοοτροπία και τη φιλοσοφία του ΠΑΟΚ. Έχει κάνει ήδη πολλά ο κ. Σαββίδης. Είμαι και εγώ ομογενής από την Αλβανία, βρίσκομαι στην Ελλάδα 25 χρόνια.

Χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια για να γίνω αποδεκτός, χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια για να καταλάβω και εγώ τη νοοτροπία αυτής της χώρας. Αν δεν είναι πάντως δυνατό το τμήμα του ποδοσφαίρου, δε μπορούν να ζήσουν και τα άλλα τμήματα"

Διαβάστε ακόμη...