Οι νικητές των διαγωνισμών στο ΠΑΟΚ – Buducnost

Κάθε εντός έδρας αγώνας του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι γιορτή και ταυτόχρονα είναι και μία ευκαιρία για τους φιλάθλους της ομάδας να κερδίσουν μεγάλα δώρα από τις προσφορές των συνεργαζόμενων με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ χορηγών.
Πηγή: paokbc.gr
Οι νικητές των διαγωνισμών στο ΠΑΟΚ – Buducnost

Αυτό ακριβώς συνέβη και στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Buducnost, που διεξήχθη στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 12/11.

O φίλαθλος του ΠΑΟΚ Βασίλης Γραμμενίδης ήταν αυτός που δεν συμμετείχε απλά στο διαγωνισμό Voulis Shoot, αλλά πρόλαβε να ευστοχήσει σε αρκετά σουτ στο ένα λεπτό που είχε στη διάθεσή του και να φύγει με περισσότερα Euro από το PAOK Sports Arena. Θυμίζουμε ότι σε κάθε αγώνα, δύο φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν την ευκαιρία να σουτάρουν για ένα λεπτό για δίποντα ή τρίποντα και ευστοχώντας να κερδίσουν 10€ ή 20€ για κάθε εύστοχο σουτ, σε μία προσφορά της χορηγού εταιρίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ "Voulis Chemicals" της μεγαλύτερης Ελληνικής Παραγωγικής Επιχείρησης στον Τομέα των Χημικών για την Προστασία και την Περιποίηση του Αυτοκινήτου.

Ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ Γιάννης Πλιάτσικας, κέρδισε έναν δωρεάν έλεγχο ΚΤΟ, προσφορά από την εταιρία ιδιωτικών ΚΤΕΟ "Auteco", επίσημο υποστηρικτή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Σωτήρης Τσαχουρίδης, ήταν αυτός που κέρδισε μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Egnatia Palace Hotel μαζί με δωρεάν χρήση του Wellness Paradise Club Spa, προσφορά από τον ξενοδοχείο Egnatia Palace.

Διαβάστε ακόμη...