Σε κατάσταση... πανικού!

Έχοντας συνηθίσει στον Ολυμπιακό να κατακτούν το πρωτάθλημα από τον... Οκτώβριο, ήταν λογικό πως το "διπλό" του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο και το "άνοιγμα" της διαφοράς θα προκαλούσαν... ταχυπαλμίες στον Πειραιά.
Πηγή: paok24.com
Σε κατάσταση... πανικού!

Στην προσπάθειά τους δε να δικαιολογήσουν στους οπαδούς του Ολυμπιακού για το +5 του ΠΑΟΚ, οι "ερυθρόλευκες" εφημερίδες προσφέρουν σήμερα το γέλιο σε κάθε σκεπτόμενο Έλληνα φίλαθλο. Γράφει λοιπόν η μία εξ αυτών στο πρωτοσέλιδό της:

"Ρε, αυτοί θα μας τρελάνουν. Πέντε βαθμούς πίσω είμαστε και... βράζουν λέει με τη διαιτησία! Έχει πειράξει κανείς διαιτητής τον ΠΑΟΚ, με τις 7 σερί νίκες; Το χθεσινό πέναλτι στο Ηράκλειο γιατί έγινε "αβαβά;". Εμάς μας έχει κλέψει το τρίποντο στο Αγρίνιο ο Παππάς και μας έχει πετσοκόψει στο Περιστέρι ο Τριτσώνης. Μήπως προχθές στην Τρίπολη ο Σπάθας αλλοίωσε το αποτέλεσμα υπέρ του Ολυμπιακού; Για το... οφσάιντ στον Ναπολεόνι θα μιλήσουν;"

Την ίδια στιγμή, άλλη "ερυθρόλευκη" εφημερίδα αναφέρει: "Όλης της γης οι κολασμένοι πάνω στο Θρύλο για να χάσει το πρωτάθλημα. Έχουμε μια δουλειά στην Ευρώπη, επιστρέφουμε και τα λέμε Ως τότε οργανωθείτε και ρίξτε λάσπη. Κόντρα στη λύσσα τους, Μόνοι μας και όλοι τους".

Ως επίλογος, η αναφορά σε άλλο πρωτοσέλιδο για δύο (!) πέναλτι υπέρ του Εργοτέλη που δεν "σφυρίχτηκαν" από τον Δημητρόπουλο, έχει ως εξής: "Ο κακός ΠΑΟΚ κρύφτηκε πίσω από τα γκολ του Κλάους. Απέτυχε πλήρως ο διαιτητής Δημητρόπουλος. Γιατί γύρισε το πρόσωπό του αλλού στις δύο περιπτώσεις πέναλτι υπέρ του Εργοτέλη".

Διαβάστε ακόμη...