«Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κώστας Μαλιούφας. Μίλησε για τον Αθανασιάδη, την ομαδικότητα που βγάζει ο ΠΑΟΚ και για τους βετεράνους.
Πηγή: arenafm.gr
«Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Αθανασιάδη και για το αν θα μείνει εκτός τόνισε αρχικά:

«Δεν το ξέρουμε αν θα μείνει έξω ή όχι. Εγώ απ' ότι μαθαίνω είναι καλά ο Κλάους. Επειδή έρχονται και δύσκολα παιχνίδια, καλύτερα είναι να τον αφήσει έξω για ένα παιχνίδι αν έχει κάποιο μικροτραυματισμό για να μην πάθει κάτι χειρότερο. Γι' αυτό και υπάρχουν 25-27 ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Επίσης ο Παπαδόπουλος αναμένεται να παίξει κόντρα στην πρώην ομάδα του και την ξέρει καλύτερα από τον καθένα».

Για το ότι ήταν δύσκολο για τον Αναστασιάδη

Ναι είναι δύσκολο για έναν προπονητή να του λείπουν τόσοι ποδοσφαιριστές και να μην μπορεί να κάνει έναν προγραμματισμό για να βγάλει τις τακτικές».

Για τον Ατρόμητο προσέθεσε:

«Είναι σοβαρή ομάδα ο Ατρόμητος, με σταθερό κορμό και είναι μία διοίκηση σαν του Παναιτωλικού που χαίρεσαι να παίζεις ποδόσφαιρο, όπως λένε οι ποδοσφαιριστές».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ φέτος είναι ομάδα υποστήριξε:

«Βλέπεις στον αγωνιστικό χώρο, ο κάθε ποδοσφαιριστής να βγάζει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Η ομάδα είναι μαχητική, ο ένας προσπαθεί για τον άλλον και είναι το στοιχείο που περνάει ο Άγγελος. Βλέπεις να βάζει γκολ ο ένας και να πηγαίνουν και οι δέκα για να τον συγχαρούν».

Για τους ποδοσφαιριστές που έχουν βοηθήσει την ομάδα υπογράμμισε:

«Τα παιδιά έδειξαν πολύ γρήγορα σημάδια προσαρμογής και το πώς θα βοηθήσουν πάρα πολύ την ομάδα, όπως κάνουν οι Μακ και Ρατς. Για τον Περέιρα τον ευνόησε η διακοπή για να επιστρέψει. Τον Ρατς τον ξέρουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και μπορώ να πω, πως δεν φάνηκε πολύ η απουσία του Λίνο, καθώς είναι καλύτερος αμυντικά».

Για τους βετεράνους κατέληξε:

«Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι μέσα στον Οκτώβρη. Είναι πολύ μεγάλο έργο αυτό των βετεράνων. Όταν βλέπουμε παιδιά με προβλήματα και με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ανατριχιάζουμε. Είναι παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη. Μάλιστα, κάνουμε πολλούς ΠΑΟΚτσήδες, διότι έρχονται παιδιά τα οποία δεν μας έχουν δει και βλέπουν τα ινδάλματα των γονιών τους. Τώρα έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι τη Δευτέρα στο Καλαμπάκι για ένα παιδί».

Διαβάστε ακόμη...