"Πού είναι ο κόσμος;"

Στον Libero 107.4 φιλοξενήθηκε ο τεχνικός σύμβουλος του τμήματος του γυναικείου μπάσκετ, Ευριπίδης Μελετιάδης, ο οποίος μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.
Πηγή: paok24.com
"Πού είναι ο κόσμος;"

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το δικό του ρόλο και το πως λειτουργεί πλέον το τμήμα: "Λειτουργεί πάρα πολύ καλά, ήταν επιλογή δική μου ο προπονητής, Βασίλης Μασλαρινός. Τον ήθελα στον ΠΑΟΚ, είναι πολύ καλό και νέο παιδί και έδεσε με την ομάδα. Μαζί με αυτόν και μαζί με τον Βασίλη Αγγελίδη τα βάλαμε κάτω, για το μπάτζετ, για το τι μεταγραφές θα κάνουμε και υπάρχει καλή συνεργασία. Εγώ είμαι στα αγόρια, στο παιδικό και το εφηβικό. Δεν είμαι τεχνικός διευθυντής, προπονητής είμαι στα αγόρια. Δεν υπήρχε χρόνος να είμαι και στα κορίτσια φέτος. Επειδή θέλω να βοηθήσω, βρήκαμε αυτό το ρόλο και προσπαθούμε για το καλύτερο".

Για τους στόχους της ομάδας: "Οι στόχοι είναι δύο. Να εξασφαλιστεί όσο το δυνατόν νωρίτερα η παραμονή και να χρησιμοποιηθούν ξανά όσο το δυνατόν περισσότερο τα νεαρά κορίτσια και αυτό γίνεται. Υπάρχουν οι υποδομές για να μπορεί να συμβεί αυτό. Έφυγαν η Σταμολάμπρου και η Αγγελίδου στην Αμερική, αλλά υπάρχει πολύ καλό επίπεδο. Του χρόνου πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ένα βήμα παραπάνω. Βέβαια αυτό εξαρτάται και από το οικονομικό. Πιστεύω σε ένα δύο χρόνια θα μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Το μπάτζετ μας είναι γύρω στα εξήντα χιλιάρικα αυτή τη στιγμή".

Για το "Παλατάκι" και αν θα μπορούσε να βρεθεί μία πιο μικρή έδρα : "Εσείς πιστεύετε ότι θα έρθει ο κόσμος; Εγώ δεν βλέπω κόσμο. Στο μπάσκετ το αντρικό που είναι ο κόσμος; Έχω το θάρρος να το πω γιατί ανήκω εκεί. Δεν ξέρω γιατί δεν έρχονται. Είναι σα να μιλάμε για 10.000 κόσμο που δεν μπορεί να πάει παντού. Αυτός είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ; Εγώ δεν βλέπω. Ο ΠΑΟΚ είναι μόνο για το ποδόσφαιρο; Αν είναι έτσι να τα κλείσουμε όλα. Εγώ το θυμάμαι το λέγαμε και πρόπερσι, που η ομάδα έφτασε στον τελικό. Δεν είδαμε κόσμο, δεν είδαμε πουθενά".

Για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος: "Θα υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Θα είναι πολύ ισορροπημένο το πρωτάθλημα, πιστεύω κυρίαρχοι θα είναι ο Πρωτέας Βούλας και το Ελληνικό σε αυτό επίπεδο. Από εκεί και πέρα δυνατοί θα είναι ο Παναθηναϊκός και ο Αθηναϊκός και εμείς μέσα στην έδρα μας θα προσπαθήσουμε να όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια".

Για τη φυγή του Κόνιαρη: "Είναι τραγικό και αυτό το θέλουν οι δύο, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Όταν γυρίσει ο τροχός θα δούμε τι θα κάνουν. Εγώ πόνεσα πιο πολύ, τον προετοίμαζα τον Αντώνη για ποιο λόγο; Για να τον βλέπω να παίζει στον Παναθηναϊκό; Η δουλειά που γίνεται κάτω φαίνεται".

Διαβάστε ακόμη...