Τι είναι αυτοδιοίκητο;

Ο ΠΑΟΚ έχει αρκετές ενστάσεις με τον τρόπο που λειτουργεί η Πολιτεία απέναντι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ο Ζήσης Βρύζας είχε για αρκετό καιρό τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδρινό σε στενό μαρκάρισμα.
Πηγή: paok24.com
Τι είναι αυτοδιοίκητο;

Ποιο ήταν το ερώτημα που του έθεσε και ποια η ... απάντηση.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ τότε και νυν τεχνικός διευθυντής σε μία από τις συναντήσεις που είχε με τον κ. Ανδριανό, ρώτησε περιμένοντας μία ξεκάθαρη απάντηση για το τι ακριβώς σημαίνει αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Μέχρι που φτάνουν τα όριά του; Μέχρι που μπορεί να παρέμβει η Πολιτεία;

Ο Ανδριανός από την περασμένη Άνοιξη που έγινε το ραντεβού, ισχυρίστηκε πως μεταφράζει το καταστατικό της ΦΙΦΑ και όταν συμβεί αυτό θα κάνει μία μελέτη για να μπορέσει να ορίσει τους κανόνες.

Από τότε, η μετάφραση καλά κρατεί και βλέπουμε καθημερινά υποθέσεις ασέλγειας του ποδοσφαίρου από τα θεσμικά όργανα και κυρίως την ΕΠΟ της οποίας σχεδόν όλα τα στελέχη της κατηγορούνται για κάτι βαρύ.

Και εννοείται πως είναι τραγικό που βρισκόμαστε σε ένα κράτος που τα στελέχη της κυβέρνησης όχι μόνο αδυνατούν, αλλά και δεν προσπαθούν καν να ορίσουν κανόνες ακόμη και τώρα που ο μηχανισμός της ΕΠΟ έχει συντριβεί από τα όσα καταγγέλλονται καθημερινά.

Διαβάστε ακόμη...