«Όνειρο μας ο τελικός!»

Ο Χρήστος Σαλούστρος μίλησε για την επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του ΚΑΟΔ και τον τρόπο που αγωνίστηκε ο Δικέφαλος αλλά φυσικά «και το όνειρο» όπως είπε, ενός τελικού.
Πηγή: inpaok.com
«Όνειρο μας ο τελικός!»

Ο νεαρός γκαρντ δήλωσε αναλυτικά:

«Ηταν ένα δύσκολο ματς εξαρχής. Μετά έγινε εύκολο αλλά το κάναμε εμείς εύκολο. Ημασταν από την αρχή δυνατοί στην άμυνα, περιορίσαμε τα ατού της αντίπαλης ομάδας, κλείσαμε τα κενά που βλέπαμε στο βίντεο και πιστεύω ότι ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα, συνδυάζοντας ουσία και θέαμα.

Για τις πολλές ασίστ και τα λίγα λάθη απάντησε: «Μια ασίστ κάνει ευτυχισμένους δύο παίκτες. Όταν έρχεται μια συνεργασία, όλη η ομάδα είναι ευτυχισμένη. Εγινε πολύ ωραίο παινχίδι, γυρίσαμε τη μπάλα όπως σχεδιάζαμε από την προετοιμασία και βγάζουμε κομμάτια του παιχνιδιού μας, που αρέσουν πολύ στον κόσμο».

Οσο για την προσδοκία ενός τελικού; «Το πρώτο βήμα έγινε. Είναι ένα όνειρο ο τελικός. Αρχίζει ένας Γολγοθάς που παίζουμε κάθε εβδομάδα τρία παιχνίδια. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα και το Eurocup. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας θα υπάρχει σίγουρα να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Ένα παιχνίδι είναι, με οποιονδήποτε αντίπαλο, να κοιτάξουμε να φτάσουμε στον τελικό».

Για τα πολλά θετικά στοιχεία που έδειξε ο ΠΑΟΚ υπογράμμισε: «Η ομάδα ακόμα είναι υπό κατασκευή, όχι τεχνικά, αλλά τώρα απελευθερώνεται το παιχνίδι μας. Τώρα μπαίνουμε σε φάσεις που έχουμε δουλέψει, τα πόδια λύνονται πιο εύκολα γιατί δεν υπάρχει τόσο πολύ φόρτος προπόνησης. Βγαίνουν οι αυτοματισμοί. Εχουμε δουλειά και μια μεγάλη ανηφόρα μέχρι το Δεκέμβριο. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδι να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο, που μπορεί να είναι καλύτερο και από το σημερινό».

Οσο για τον κόσμο και αυτούς που δεν ήρθαν στο Παλατάκι, είπε: «Εγώ έπαιξα πρώτη φορά για το κοινό του ΠΑΟΚ. Είδα αρκετό κόσμο και χάρηκα. Μας δίνει δύναμη. Περάσαμε ένα μήνυμα σε όσους ήρθαν, ότι ο ΠΑΟΚ είναι εδώ, είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει σε τρεις διοργανώσεις και μπορεί να προσφέρει πολύ ωραίο μπάσκετ. Η άλλη πλευρά του μηνύματος, σε όσους δεν ήρθαν, ήταν ότι χάσανε ένα όμορφο μπασκετικό απόγευμά, αλλά μπορούν να έρθουν στο επόμενο να μας δουν».

Διαβάστε ακόμη...