Το μήνυμα του κόσμου

Απόλυτα ικανοποιημένοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο ''PAOK Sports Arena''. Στα ημιτελικά ο Δικέφαλος και η απαίτηση του κόσμου για Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό.
Πηγή: paokweb.gr
Το μήνυμα του κόσμου

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του ΚΑΟΔ με 88-63 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 1400 οπαδοί του Δικεφάλου που από την αρχή του παιχνιδιού στήριξαν την ομάδα και την οδήγησαν στη νίκη. Πριν την λήξη του αγώνα με τον νικητή να έχει κριθεί, ακούστηκε το σύνθημα ''ΠΑΟΚΑΡΑ σ' αγαπώ φέρε μας το Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό'', μετά από πολλά χρόνια.

Η όρεξη για τίτλο που έχει ανοίξει για τα καλά, με το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου να δείχνει πως είναι στον σωστό δρόμο και πως μπορεί φέτος να κάνει πολλά. Να αλλάξει τα δεδομένα των τελευταίων (πολλών) ετών, με το δίπολο Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο αλλά θα επαναφέρει σταδιακά το ενδιαφέρον που στην πορεία ατόνησε για το άθλημα.

Από την άλλη χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη στήριξη στη συνέχεια και η πλειοψηφία των φιλάθλων να επιστρέψει στο γήπεδο. Είναι κάτι που το θέλει ο ΠΑΟΚ και το χρειάζεται πραγματικά. Ηθικά και οικονομικά. Αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη παρουσία από τον αγώνα με το Ρέθυμνο την Κυριακή (17.00). Το αξίζει το τμήμα.

Διαβάστε ακόμη...