Ολοκλήρωσε την προετοιμασία με απόντα τον Λάνγκφορντ

O ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυτριανό παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ με μια τελευταία απογευματινή προπόνηση και έλεγχο των Δραμινών σε βίντεο.
Πηγή: basketplus.gr
Ολοκλήρωσε την προετοιμασία με απόντα τον Λάνγκφορντ

Δεν προπονήθηκε ο Λάνγκφορντ ο οποίος υπέφερε από στομαχικές διαταραχές. Ωστόσο ο Αμερικανός εξετάστηκε από τον γιατρό και δεν υπάρχει πρόβλημα, σήμερα θα είναι κανονικά στο Παλατάκι για το παιχνίδι.

Στο μεταξύ ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα βρεθεί σήμερα στην Αθήνα για το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, όπου θα παρθούν αποφάχσεις κυρίως για την κεντρική χορηγία του ΟΠΑΠ, ζήτημα που απασχολεί την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και με την λογική του αιτήματος από τον Οργανισμό για έξτρα χορηγία φανέλας. Για το τηλεοπτικό δεν θα υπάρξει πρόβλημα αφού οι 12 ομάδες που έχουν σύμβαση με τη novasports πληρούν τους όρους του συμβολαίου που είχε υπογραφεί από τον ΕΣΑΚΕ.

Τέλος οριστικοποιήθηκε το ταξίδι στην Σμύρνη. Η ομάδα αναχωρεί την Τρίτη (14/10) στις 9.40 και μέσω Πόλης φτάνει στη Σμύρνη στις 14.05. Η επιστροφή αρχίζει στις 5 το πρωί της Πέμπτης και η ομάδα πάλι μέσω Κωνσταντινούπολης φτάνει στην Θεσσαλονίκη στις 8.45 το πρωί.

Διαβάστε ακόμη...