Δίχως... υπεροψία απέναντι στον ΚΑΟΔ

Στον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα "προσγειωμένοι" εν όψει του αγώνα Κυπέλλου με τον ΚΑΟΔ που θα γίνει την Τετάρτη, καθώς ξέρουν πως πάντα η εκκίνηση των πρώτων επίσημων ματς "κρύβει" κινδύνους.
Πηγή: sport24.gr
Δίχως... υπεροψία απέναντι στον ΚΑΟΔ

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά τα επίσημα παιχνίδια του την Τετάρτη (8/10) απέναντι στον ΚΑΟΔ και με νίκη θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το συγκεκριμένο ματς συζητιέται στις τάξεις των "ασπρόμαυρων" το τελευταίο διάστημα και η αλήθεια είναι πως στον "Δικέφαλο" είναι πολύ "προσγειωμένοι" εν όψει του αγώνα με το σύνολο του Κώστα Μέξα.

Το ότι το ματς θα γίνει στο "Παλατάκι" και επομένως ο ΠΑΟΚ θεωρητικά θα έχει το προβάδισμα της νίκης, δεν παρασύρει τα μέλη της ομάδας που σε καμιά περίπτωση δεν αντιμετωπίσουν με... υπεροψία τους Δραμινούς. Απεναντίας διατηρούνται χαμηλοί τόνοι στους "ασπρόμαυρους" αφού υπάρχει στο μυαλό ότι είναι το πρώτο επίσημο ματς και ως εκ τούτου καμιά ομάδα δεν είναι απόλυτα έτοιμη (ούτε φυσικά ο ΠΑΟΚ είναι απόλυτα έτοιμος την δεδομένη χρονική περίοδο και όσο θα περνάει ο χρόνος, θα "δένεται" περισσότερο το σύνολο του Μαρκόπουλου).

Στον "Δικέφαλο" έχουν κατά νου και το τι έγινε πέρυσι στον συγκεκριμένο θεσμό απέναντι στον Αρη αφού είναι γεγονός πως δεν ήταν και λίγοι αυτοί στην ομάδα που θεωρούσαν πως εύκολα ή δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα επικρατήσει των "κιτρίνων". Τελικά οι "ασπρόμαυροι" είχαν εμφανιστεί κάπως ανέτοιμοι αλλά και αγχωμένοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι με αποτέλεσμα οι "κίτρινοι" να πάρουν το "διπλό" στο "Παλατάκι". Ετσι φέτος στον "Δικέφαλο" ξέρουν πως... εκτιμήσεις για το πρώτο επίσημο ματς αλλά και υπεραισιοδοξία δεν πρέπει να υπάρχουν.

Στο ΠΑΟΚ είναι αυτονόητο πως περιμένουν την βοήθεια του κόσμου στο παιχνίδι της Τετάρτης ενώ από εκεί και πέρα να σημειωθεί ότι ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του την Δευτέρα (oι παίκτες την Τρίτη θα δουν βίντεο, κάτι που έγινε και την Δευτέρα).

Διαβάστε ακόμη...