Όταν ο Μαρβό φλέρταρε με τον ΠΑΟΚ!

Την Πέμπτη στο Ρουντουρού έβγαλε νόκ άουτ τον ΠΑΟΚ, καθώς πέτυχε τα δύο γκολ της Γκινγκάμπ, ενώ στο πρώτο ημίχρονο, στο 21′, είχε και δοκάρι για να ανοίξει το σκορ πιο νωρίς.
Πηγή: thessports.gr
Όταν ο Μαρβό φλέρταρε με τον ΠΑΟΚ!

Ο 28χρονος Σιλβαίν Μαρβό ήταν ο άνθρωπος του αγώνα στην Βρετάννη και υπέγραψε την πρώτη νίκη της Γκινγκάμπ στην ιστορία της, στην Ευρώπη.

Κι όμως, αυτός ο ποδοσφαιριστής, πριν από 3 χρόνια θα μπορούσε να υπογράψει στον ΠΑΟΚ!

Ο Μαρβό είναι παιδί των ακαδημιών της Ρεν, εκεί έπαιξε πολλά χρόνια και ήταν συμπαίκτης του... Ολιβιέ Σορλέν.

Το καλοκαίρι του 2011 το συμβόλαιό του με την Ρεν έληξε κι έψαχνε ομάδα. Το κακό γι΄ αυτόν ήταν πως είχε χάσει όλο τον 2ο γύρο της σεζόν 2010-11, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στους προσαγωγούς.

Εκείνη την εποχή, ο Μαρβό σε ηλικία 25 ετών είχε προταθεί στον ΠΑΟΚ, είχε γίνει συζήτηση, ο ποδοσφαιριστής ζητούσε γύρω στις 300 χιλιάφες το χρόνο και μάλιστα ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είχε μιλήσει και με τον Σορλέν από τον οποίο ζήτησε την γνώμη του για τον ΠΑΟΚ. Οι δυο τους έπαιξαν 2,5 χρόνια μαζί στην Ρεν.

Ο Σορλέν που είχε φύγει ένα χρόνο νωρίτερα από την Τούμπα φέρεται να του είπε καλά λόγια, αλλά τελικά ο ΠΑΟΚ έκανε πίσω κι αποφάσισε να μην προχωρήσει την υπόθεση του Μαρβό. Ίσως φοβήθηκε τον τραυματισμό του, ίσως ο... Σαχπατζίδης με τον Φλωρίδη θα έφερναν μεγαλύτερους παίκτες (sic)!

Τελικά, χάρη στις γνωριμίες του ατζέντη του, ο Μαρβό βρήκε ένα συμβόλαιο στην Νιουκάστλ. Την πρώτη του χρονιά στην Αγγλία δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου, λόγω τραυματισμών, τη δεύτερη άρχισε να παίζει και συνολικά στα τρία χρόνια που έμεινε εκεί έκανε 57 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Το καλοκαίρι στα 28 του χρόνια, παραχωρήθηκε δανεικός στην Γκινγκάμπ.

Διαβάστε ακόμη...