Ανακουφισμένοι που… δεν τον πήραν στον ΠΑΟΚ

Συνήθως γίνεται θέμα ένας παίκτης που απορρίπτεται από μία ομάδα, πηγαίνει σε μία άλλη και επειδή κάνει «παπάδες», αντιμετωπίζονται με προβληματισμό η διοίκηση που δεν είχε «μάτι» για τον συγκεκριμένο παίκτη. Υπάρχουν όμως και οι αντίθετες περιπτώσεις.
Πηγή: metrosport.gr
Ανακουφισμένοι που… δεν τον πήραν στον ΠΑΟΚ

Όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του ΠΑΟΚ και του Μλάντεν Πέτριτς. Ο Κροάτης είχε προταθεί αρκετές φορές στον δικέφαλο, από τότε που αγωνιζόταν στην Φούλαμ. Ο ίδιος ήθελε να παίξει στην Ελλάδα και δήλωνε πάντα θετικός στο να παίξει στον ΠΑΟΚ. Ο οποίος πάντως για τους δικούς του λόγους τον απέρριπτε. Τελικά τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός, που αφού τον περίμενε έξι περίπου μήνες για να έρθει στα επίπεδα ετοιμότητας που ήθελε, τώρα διαρρέεται μία δυσαρέσκεια για την αγωνιστική του κατάσταση.

Δεν αποδείχθηκε άξιος αντικαταστάτης του Μπεργκ, ενώ όσο περνάει ο καιρός μοιάζει να χάνει εντελώς την αποτελεσματικότητα του. Πρόσφατα ορισμένοι στον ΠΑΟΚ κουβέντιαζαν το θέμα και μάλλον μαρτυρούσαν μία... ικανοποίηση για το γεγονός πως δεν επέλεξαν τον Κροάτη φορ για το ρόστερ της ομάδας τους.

Διαβάστε ακόμη...