Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Europa League

Η Γκινγκάμπ ηττήθηκε 2-1 από την Μονπελιέ στο "Μοσόν", με συνέπεια να κατρακυλήσει στην τελευταία θέση της Ligue 1, ενώ η Ντιναμό Μινσκ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Τορπέντο Ζοντίνο κι έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη για τον τίτλο.
Πηγή: contra.gr
Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Europa League

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας βρίσκεται, πλέον, η Γκινγκάμπ, η οποία ηττήθηκε 2-1 από την Μονπελιέ στο "Μοσόν" με γκολ του Βίκτορ Μοντάνιο στο 88ο λεπτό.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, ενώ δικαίως ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Ματίς εντός περιοχής. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, απείλησαν με δύο μακρινά σουτ στο 17' και το 21'.

Το σκορ άνοιξε ο Σουλεϊμάν Καμαρά στο 48ο λεπτό, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία με τον Ζονάς Μαρτέν. Η Γκινγκάμπ βρήκε χώρους και ισοφάρισε με κεφαλιά του Κλοντιό Μποβί στο 82', αλλά ο Μοντάνιο ξανάδωσε το προβάδισμα (και μαζί τη νίκη) στην Μονπελιέ με ωραίο πλασέ στο 88'. Να σημειωθεί ότι στο 89ο λεπτό αποβλήθηκε ο Μαμαντού Σαμασά για διαμαρτυρία (σ.σ. ο Χριστόφ Κερμπρά έβαλε τα γάντια μέχρι τέλους γιατί είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές του Γιοσελίν Γκουρβενέκ).

Η σύνθεση της Γκινγκάμπ (4-5-1): Σαμασά, Σορμπόν, Ανγκουά, Κερμπρά, Ματίς, Ντιαλό (60' Σανκαρέ), Μποβί, Γιαταμπαρέ (60' Μαρβό), Ντος Σάντος, Σβαρτς, Αλιουί (77' Ασαχμπάρ).

Ντιναμό Μινσκ - Τορπέντο Ζοντίνο 1-1 (53' Αντάμοβιτς - 80' Μπούρκο)

Τάσεις αυτοχειρίας επιδεικνύει η Ντιναμό Μινσκ, αφού υπέστη την τρίτη της συνεχόμενη απώλεια (1-1 με την Τορπέντο Ζοντίνο) κι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την πρωτοπόρο ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Ύστερα από ένα πρώτο ημίχρονο, όπου οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν κατά κύριο λόγο από στημένες φάσεις (σ.σ. προς το τέλος κέρδισαν τέσσερα συνεχόμενα κόρνερ), ο Νέναντ Αντάμοβιτς άνοιξε το σκορ στο 53ο λεπτό.

Η Τορπέντο Ζοντίνο, όμως, βάλθηκε να μεταβληθεί σε κακό δαίμονα της Ντιναμό Μινσκ, αφού ένα σχεδόν μήνα μετά το 0-0, απέσπασε δύο ακόμη πολύτιμους βαθμούς χάρη σε γκολ του Ιγκόρ Μπούρκο στο 80ό λεπτό (σ.σ. είχε προηγηθεί δοκάρι του Σιαρχέι Καζέκα, ενώ στο φινάλε η ένταση δεν έλειψε με συνέπεια να αποβληθεί ο Σερχέι Μέλνικ των φιλοξενούμενων).

Το πρόγραμμα
Τορίνο - Φιορεντίνα (28/9, 16:00)

Διαβάστε ακόμη...