Με την πλάτη στον τοίχο η Γκινγκάμπ

Πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την Γκινγκάμπ προηγείται ο κρίσιμος σημερινός (21:00) εκτός έδρας αγώνας με την Μονπελιέ.
Πηγή: metrosport.gr
Με την πλάτη στον τοίχο η Γκινγκάμπ

Και λέμε κρίσιμος γιατί η αντίπαλος του Δικεφάλου βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, δύο βαθμούς πάνω από την τελευταία Εβιάν και έχει άμεση ανάγκη από θετικά αποτελέσματα.

Η Γκινγκάμπ, να σημειωθεί, ότι προέρχεται από τρεις σερί ήττες και θα προσπαθήσει σήμερα στην έδρα της Μονπελιέ να πάρει βαθμό ή βαθμούς, που συν τοις άλλοις θα την τονώσουν και ψυχολογικά ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός της Γκινγκάμπ, Τζοσελίν Γκουρβενέ, δεν θα έχει σήμερα στη διάθεσή του τους Μπάκα, Σανκό, Καρντί και Γιάκομπσεν.

Σήμερα δράση και για την Ντιναμό Μινσκ

Η Ντιναμό Μινσκ θα υποδεχτεί σήμερα στις 14.00 την Τορπέντο Ζοντίνο για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος Λευκορωσίας και θέλει τη νίκη για να παραμείνει μόλις έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Μπάτε Μπορίσοφ.

Αύριο η Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα θα δοκιμαστεί την Κυριακή στις 16.00 στην έδρα της Τορίνο, η οποία μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην Serie Α υπολείπεται έναν βαθμό των βιόλα, έχοντας τέσσερις έναντι πέντε της Φιορεντίνα. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία με την Σασσουόλο, ματς στο οποίο φανέρωσε επιθετική αδυναμία χωρίς τον Γκόμεζ στην ενδεκάδα της.

Διαβάστε ακόμη...