Τι ΠΑΟΚτσάκια είναι αυτά ...!

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει δικά του παιδιά που διαπρέπουν πολλά χρόνια στα γήπεδα και... παράγουν νέα ΠΑΟΚτσάκια, ασταμάτητα! Ο Σαλπιγγίδης έγινε ο 3ος σε συμμετοχές ποδοσφαιριστής στην ιστορία ολόκληρου του Europa League, συμπεριλαμβανομένου και του Κυπέλλου UEFA, όπως ονομαζόταν πριν!
Πηγή: thessbomb.blogspot.gr
Τι ΠΑΟΚτσάκια είναι αυτά ...!

Ο Στέφανος Αθανασιάδης έγινε ο 2ος στην ιστορία του ευρωπαϊκού θεσμού που πετυχαίνει χατ-τρικ σε μικρό χρονικό διάστημα, μόλις σε 16 λεπτά.

Και... έρχονται κι άλλα ΠΑΟΚτσάκια...!

Ο ΠΑΟΚ της Θεσσαλονίκης μας, ο ΠΑΟΚ της Μακεδονίας μας, ο ΠΑΟΚ της Βόρειας Ελλάδας μας, παρά τα όσα έχει συναντήσει στην ιστορία του από τη συμμορία της Αττικής, παρά την γκρίνια και τον "πόλεμο" που δέχεται καθημερινά από τους ξερόλες της πόλης, προσφέρει ρεκόρ και χαρές στους οπαδούς του αλλά και βαθμούς για να παίζουν όσο γίνεται περισσότερες ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Άξιος εκπρόσωπος της Θεσσαλονίκης ο Δικέφαλος, είναι η μόνη μεγάλη ομάδα που απέμεινε στην πόλη, είτε... βρίζουν τώρα κάποιοι (ο τρόπος σκέψης τους και το DNA τους άλλωστε, τους οδήγησε στην καταστροφή και όσο αν βρίσουν δεν θα καλυτερεύσουν την κατάντια της ομάδας τους...), είτε συμφωνούν και συνεχίζουν συσπειρωμένοι γύρω από τον ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ, που γεμίζει τις καρδιές των απογόνων της προσφυγιάς...!

Ο ΠΑΟΚ αντέχει και γιγαντώνεται, όταν οι άλλοι λυγίζουν από τον ανταγωνισμό αλλά και τις αδικίες του αθηναϊκού κατεστημένου, με εξεφτελιστικές συμμετοχές σε κατηγορίες, διάλυση των ΠΑΕ, αλλαγές ΑΦΜ απορροφημένες από ομάδες εκτός πόλης (ε, ρε πώς εκδικείται η ζωή για εκείνους που έλεγαν την ομάδα του Δικεφάλου "φιλοξενούμενη στην πόλη" και τώρα η δική τους είναι, πια, φιλοξενούμενη, αφού η έδρα του ΑΦΜ τους είναι σε ΔΟΥ 80 χιλιόμετρα πιο μακρυά από τη Θεσσαλονίκη...).

Όχι, δεν είναι θριαμβολογία μετά από την μεγαλειώδη νίκη με 6-1 επί της Ντιναμό Μινσκ, αφού γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα έρθουν και άσχημα αποτελέσματα. Διαπίστωση είναι.

Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν θα καταντήσει να βιώσει ΠΟΤΕ εξεφτελιστικές καταστάσεις. Θα χάνει, αλλά δεν θα διαλύεται. Δεν θα κατρακυλά. Και θα ξανακερδίζει για να δίνει χαρές στους οπαδούς του!

Γιατί είναι πραγματικά μια μεγάλη και λαοφιλής ομάδα. Είναι η ομάδα της Θεσσαλονίκης!

Bombardinho

 

Διαβάστε ακόμη...