Ουντότζι: «Ξέρω τι να περιμένω στην Τούμπα»

Ο Σαλόζε Ουντότζι ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Τούμπα ως αντίπαλος και συμβουλεύει τους συμπαίκτες του. Δεν ξεχνά, φυσικά να αναφερθεί και στα προβλήματα του Άρη που φόρεσε τη φανέλα του.
Πηγή: metrosport.gr
Ουντότζι: «Ξέρω τι να περιμένω στην Τούμπα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Real News

«Έχω παίξει πολλές φορές αντίπαλος του ΠΑΟΚ και η αλήθεια είναι ότι έχω γενικά καλές αναμνήσεις. Θυμάμαι τη νίκη στα πλέι οφ το 2012-13 με τον Ατρόμητο, όταν είχα πετύχει και γκολ, ως την καλύτερη στιγμή μου στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Γνωρίζω καλά την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί, οι οποίοι έχουν τον δικό τους παραδοσιακό τρόπο να υποστηρίζουν την ομάδα τους. Αυτό που λέω στους συμπαίκτες μου είναι ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ όπως κάθε άλλο αντίπαλο. Να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας χωρίς να επηρεαστούμε από την κερκίδα».

Για το αν υπάρχει φαβορί στον όμιλο: «Για μένα, όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Υπάρχει το μεγάλο όνομα που είναι η Φιορεντίνα, αλλά και αυτοί θα πρέπει να το αποδείξουν μέσα στο γήπεδο. Θυμηθείτε τι έπαθε η Βραζιλία στο Μουντιάλ του καλοκαιριού. Όλοι= και εμείς και ο ΠΑΟΚ και η Γκινγκαμπ- θα παλέψουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για το πως περνάει στη Λευκορωσία: «Για μένα δεν έχει σημασία το όνομα της ομάδας που αγωνίζομαι, είναι είναι η Μπαρτσελόνα, είτε είναι ο ΠΑΟΚ, είτε η Ντιναμό Μινσκ. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και η δουλειά μου είναι να σκοράρω».

Για τον Άρη: «Γνωρίζω πως πλέον θα αγωνίζεται στη Γ' Εθνική και λυπάμαι γι' αυτό. Το ποδόσφαιρο, όμως, είναι πλέον μπίζνες. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, όμως έπρεπε να φροντίζει σωστά τα οικονομικά του. Αυτό δεν έγινε και έφτασε εδώ που έφτασε. Πάντως, έχω πολλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη».

Διαβάστε ακόμη...