Μπαρόνι έλα για δύο χρόνια!

Το δέλεαρ του διετούς κλειστού συμβολαίου με συνολικά 1 εκατομμύριο ευρώ πάγιες απολαβές (χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους για την επίτευξη στόχων), προτάσσει ο ΠΑΟΚ στις διαπραγματεύσεις του με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Κριστιάν Μπαρόνι.
Πηγή: coppa.gr
Μπαρόνι έλα για δύο χρόνια!

Οι επιτελείς του Δικεφάλου, στην προσπάθειά τους να πείσουν τον Μπαρόνι που έχει το ελεύθερο από την Φενερμπαχτσέ για να καταλήξει σε άλλη ομάδα, έχουν προσδιορίσει το ακριβές ποσό που μπορεί να πάρει ο παίκτης. Παράλληλα δίνουν και μπόνους. Δηλαδή ο ΠΑΟΚ λέει στον Κριστιάν Μπαρόνι: «Έλα στην Τούμπα για δυο χρόνια με πάγιες απολαβές ενός εκατομμυρίου ευρώ. Και εφόσον κατακτήσεις στόχους με τον ΠΑΟΚ θα πάρεις αρκετά ως μπόνους».

Ο Μπαρόνι αντιλήφθηκε πως ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να ανεβάσει την προσφορά του (ο ίδιος ζητούσε 800.000 ευρώ ετησίως ως πάγιες απολαβές) και επανήλθε με τον ατζέντη του.

Σήμερα θεωρείται καθοριστική η ημέρα και για τον Μπαρόνι καθώς ο ΠΑΟΚ πρέπει να κατασταλάξει σε έναν παίκτη και να τον ανακοινώσει. Εκτός κι αν στον ΠΑΟΚ απλά συζητάνε και διαπραγματεύονται χωρίς να έχουν διάθεση να συμφωνήσουν...

Διαβάστε ακόμη...