«Αν θέλεις έλα με τόσα…»

Απόλυτη είναι η θέση του ΠΑΟΚ αναφορικά με τις επαφές που έχει με τον Κριστιάν Μπαρόνι. Όπως αναφέραμε και σε πρωινό ρεπορτάζ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε την τελική της προσφορά που φτάνει τις 500.000 ευρώ για συμβόλαιο ενός χρόνου.
Πηγή: inpaok.com
«Αν θέλεις έλα με τόσα…»

Το μόνο περιθώριο που δίδεται στον παίκτη και στον μάνατζερ που έχει εξουσιοδοτήσει και τον εκπροσωπεί είναι να γίνει συζήτηση και για δεύτερο χρόνο συμβολαίου με σαφώς αυξημένες αμοιβές.

Το πρόβλημα του Μπαρόνι είναι ότι βάση του συμβολαίου που υπέγραψε με τη Φενέρμπαχτσέ όταν έλυσε το συμβόλαιο του, σε περίπτωση που δεν εξασφαλίσει ομάδα, δικαιούται αποζημίωσης 700.000 ευρώ. Δεν αποκλείεται ο παίκτης να αποφασίσει να μείνει χωρίς ομάδα, να εισπράξει την αποζημίωση και να ασχοληθεί με την επόμενη μέρα της καριέρας του μετά τα Χριστούγεννα. Υπάρχει και η επιλογή της Βραζιλίας καθώς έχει προτάσεις από ομάδες της πατρίδας του αλλά επιθυμία του είναι να μείνει στην ευρώπη τα επόμενα χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πρόβλημα να περιμένει βραζιλιάνο μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένος να αυξήσει την προσφορά που κατατέθηκε τόσο στον εκπρόσωπου του όσο και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ζήση Βρύζα.

Διαβάστε ακόμη...