«Κλείστε τον Κλάους, τώρα…»!

Ο Χρήστος Δημόπουλος, ένας εκ των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ, ζητάει το (για πολλούς) αυτονόητο: «Κλείστε τον Κλάους, τώρα...»!
Πηγή: thessports.gr
«Κλείστε τον Κλάους, τώρα…»!

«Ο Κλάους είναι γκολτζής. Μέσα στη μεγάλη περιοχή τον σέβεσαι. Αν σου φύγει ένας τέτοιος παίκτης, θα πρέπει να δώσεις τα τετραπλάσια λεφτά για να τον αντικαταστήσεις. Αξίζει να μείνει στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να τον κλείσουν τώρα. Δεν ξέρω γιατί γίνονται όλα αυτά τα πράγματα. Αν κλείσει ο Αθανασιάδης θα είναι πολύ καλύτερος και από θέμα ψυχολογίας», σχολίασε ο «φονιάς» των ΠΑΟΚτσήδων, που χαρακτήρισε «λάθος του Ρανιέρι», τη μη χρησιμοποίηση του Αθανασιάδη στο ματς της Εθνικής με τη Ρουμανία.

Μιλώντας στον ArenaFM ο Χρήστος Δημόπουλος αναφέρθηκε στον φετινό ΠΑΟΚ και φυσικά στον κόσμο της ομάδας:

«Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για τον ΠΑΟΚ. Στον Πλατανιά έδειξε η ομάδα ότι είναι ο... ΠΑΟΚ. Πρέπει να δείχνει κυρίως εκτός έδρας σε έδρες όπως ο Πλατανιάς, ο ΟΦΗ, ότι είναι ο ΠΑΟΚ και μπορεί να κερδίσει κάθε ματς. Όχι μόνο να κερδίζει μέσα στην Τούμπα. Δεν υπάρχει λαός σαν αυτός του ΠΑΟΚ. Με τέτοιο κόσμο ο ΠΑΟΚ πρέπει να πηγαίνει κάθε χρόνο για το πρωτάθλημα. Πήγε ο γιός μου στην Τούμπα και παραμιλούσε με την ατμόσφαιρα».

Τέλος ζήτησε από τον κόσμο και την οικογένεια του «Δικεφάλου», «να δείξει εμπιστοσύνη στον Αγγελο ο ΠΑΟΚ. Λέει κάτι παραπάνω, για την Παναγιά, αλλά είναι καλός άνθρωπος. Να τον βοηθήσουν όλοι και θα πετύχει».

Διαβάστε ακόμη...