Μιλάει ακόμη με Μπαρόνι

Τις τελευταίες μέρες το θέμα φέρεται να έχει ατονήσει, τελευταία ακούστηκε ότι ο Μπαρόνι συζητά με την Σπαρτάκ Μόσχας, στην Τουρκία λέγεται πως σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά το όνομα του Βραζιλιάνου μάλλον δεν έχει σβηστεί από την ατζέντα του Ζήση Βρύζα!
Πηγή: thessports.gr
Μιλάει ακόμη με Μπαρόνι

Σύμφωνα με πληροφορίες, που έρχονται από την Τουρκία, ο 31χρονος Βραζιλιάνος χαφ φέρεται να είναι ακόμη σε επαφή με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και να συζητούν το ενδεχόμενο να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Αυτή η πληροφορία έρχεται από την Τουρκία και μάλιστα λέγεται πως ο Τούρκος ατζέντης του Βραζιλιάνου είναι έξαλλος για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ τον έχει παρακάμψει και σκέφτεται να τον καταγγείλει στην ΦΙΦΑ.

Σχετικά με τον άλλο παίκτη που έχει προταθεί από την Τουρκία στον ΠΑΟΚ, τον Αργεντίνο Κόλμαν, στην Τουρκία λένε ότι ο 29χρονος "μπαλαντέρ", που έμεινε ελεύθερος από την Τράπζονσπορ, ψάχνει ομάδα ακόμη και με 500 χιλιάδες ευρώ το χρόνο...

Πάντως, παρά τα όσα λένε στην Τουρκία, η αίσθηση που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη, είναι πως δύσκολα θα γίνει μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου κάποια μεταγραφή...

Διαβάστε ακόμη...