Δεν... πείστηκε ο Κορέας

Δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες από τον εισαγγελέα οι απίστευτες καταγγελίες του Ολιβιέ Καπό...
Πηγή: paok24.com
Δεν... πείστηκε ο Κορέας

Τις κάτι παραπάνω από σοβαρές καταγγελίες του Ολιβιέ Καπό, ακολούθησαν η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός, η δήλωση του Γιάννη Κομπότη αλλά και αυτή του μάνατζερ που διαμεσολάβησε για τη "μετακόμιση" του Γάλλου στη Βοιωτία, Παύλου Τοπίδη.

Κοινή συνισταμένη; Το ότι όλοι ισχυρίζονται πως τα όσα είπε ο Καπό περί διαφθοράς, απειλών για τη ζωή του και αυτή των μελών της οικογένειάς του και στημένα παιχνίδια, είναι δημιουργήματα της φαντασίας του.

Από την πλευρά του πάντως, ο εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας δεν φαίνεται να έχει... πειστεί πως όντως οι καταγγελίες του Καπό στερούνται βάσης ή αλήθειας. Γι΄ αυτό, στο πλαίσιο της έρευνάς του για την ύπαρξη ή όχι εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Κορέας έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες σύμφωνα με πληροφορίες προκειμένου ο Καπό να μιλήσει ως μάρτυρας.

Μάλιστα, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της «Live Sport», ο Κορέας είναι διατεθειμένος ακόμα και να στείλει συνεργάτες του στη Γαλλία, εάν ο Καπό δεν θελήσει να έρθει στην Ελλάδα για κατάθεση. Κάτι, που μόνο ως απίθανο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, εφόσον όντως ο Γάλλος βίωσε τα όσα κατήγγειλε κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Λεβαδειακό.

Διαβάστε ακόμη...