«Θα πάει καλά ο ΠΑΟΚ»

Ο τραυματισμός του και μια σειρά από συγκυρίες έφεραν ένα παιδί του ΠΑΟΚ στον Απόλλωνα Λεμεσού.
Πηγή: paok24.com
«Θα πάει καλά ο ΠΑΟΚ»

Ο Χρήστος Ιντζίδης μίλησε στον Libero 107,4 για το νέο βήμα στην καριέρα του αλλά και για το στοίχημα του φετινού ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός αμυντικός επεσήμανε:

«Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις πού θα βρίσκεσαι την επόμενη χρονιά. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει, δεν μππορεί να κάθεται στον πάγκο κι έτσι κοιτάει μπροστά. Για φέτος το κεφάλαιο ΠΑΟΚ έχει κλείσει».

Για την μετακόμισή του στην Κύπρο: «Φέτος συνέβησαν πολλά κι έτσι αποφασίστηκε από κοινού να αποχωρήσω. Χάνοντας ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας δεν μπόρεσα να πάρω ευκαιρίες για να πείσω τον προπονητή. Ηταν και θέμα ατυχίας. Πήγα στον Απόλλωνα με μεταγραφή. Ο ΠΑΟΚ έχει κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης το οποίο γνωρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας».

Για τους στόχους του με τον Απόλλωνα: «Υπήρχε ενδιαφέρον από παλιά. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά και είμαι σε μια ομάδα που παίζει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και διεκδικεί το πρωτάθλημα. Ξέρετε, στην Κύπρο υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Πέρσι ο Απόλλωνας διεκδικούσε τον τίτλο και ήταν 3 βαθμούς μακριά από την κορυφή, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Φέτος πάμε να το πάρουμε».

Για την προσπάθεια του φετινού ΠΑΟΚ: «Αυτό που πάει να γίνει στον ΠΑΟΚ, να παίζουν δηλαδή τα νέα, δικά του παιδιά, είναι πολύ καλό και θα πετύχει. Ο κόσμος θα κάνει υπομονή και θα βοηθήσει γιατί το επιθυμεί, δεν θέλει κάτι διαφορετικό».

Για το ενδεχόμενο να έπαιζε στη Γερμανία: «Με την Σάλκε υπήρξε μια επαφή κι ένα ενδιαφέρον αλλά δεν προχώρησε κι έτσι πήγα στη Λεμεσό. Ηταν θέμα συγκυρίας».

Διαβάστε ακόμη...