Απομακρύνεται (πολύ) ο Μπαρόνι

Όσο περνούν οι ώρες, τόσο απομακρύνεται ο Κριστιάν Μπαρόνι, από το στόχαστρο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
Απομακρύνεται (πολύ) ο Μπαρόνι

Φυσιολογικό βέβαια ακούγεται, μετά τη χθεσινή... ψυχρολουσία που αποτέλεσε για πολλούς η συνέντευξη τύπου του Ιάκωβου Αγγελίδη και η προσπάθεια να κατέβει η πήχης των απαιτήσεων...

Ο Βραζιλιάνος παραμένει χωρίς ομάδα, ως ελεύθερος μπορεί ακόμη να ψάξει στην Ευρώπη, αλλά πηγές από την Τουρκία αναφέρουν ότι ο 31χρονος χαφ, έχει τάσεις επιστροφής στην πατρίδα του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Thessports, που είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μπαρόνι, ο Βραζιλιάνος εκμυστηρεύτηκε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του στην Τουρκία, ότι σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην πατρίδα του για να συνεχίσει την καριέρα του. Σε ότι αφορά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, φέρεται να άφησε να εννοηθεί, ότι η διαφορά στο οικονομικό ήταν αρκετά μεγάλη.

Από τον ΠΑΟΚ άρχισε από χθες η προσπαθεια να "σβήσει" το θέμα Μπαρόνι, δείχνοντας μία διάθεση απόσυρσης από την υπόθεση.

Σε κάθε περίπτωση, τα πράγματα είναι δύσκολα και μ΄ αυτά τα δεδομένα, οι πιθανότητες να γίνει αυτή η μεγάλη μεταγραφή ουσιαστικά έχουν ελαχιστοποιηθεί, αν όχι μηδενιστεί.

Όσο για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου;

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει, αυτό είναι σίγουρο. Στόχος στον ορίζοντα, όμως, δεν φαίνεται να υπάρχει προς το παρόν και γενικώς τέτοια εποχή, δεν υπάρχουν πολλές αξιόλογες περιπτώσεις...

Διαβάστε ακόμη...