Κοιτάζει και αλλού ο ΠΑΟΚ

Και σε άλλες περιπτώσεις παικτών, πέρα από τον Κριστιάν Μπαρόνι, έχει στραμμένη την προσοχή του ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του, εν όψει του υπολοίπου της εφετινής σεζόν.
Πηγή: novasports.gr
Κοιτάζει και αλλού ο ΠΑΟΚ

Ο Βραζιλιάνος παίκτης εμφανίζεται αμετακίνητος στις οικονομικές του απαιτήσεις και αυτό ωθεί τους «ασπρόμαυρους» να εξετάζουν παράλληλα και άλλες περιπτώσεις παικτών. Ο Μπαρόνι αξιώνει 1,8 εκατομμύρια ευρώ, όσα έπαιρνε και από τη Φενέρμπαχτσε, με τον «Δικέφαλο» του Βορρά να προσφέρει 800 χιλιάδες ευρώ.

Πάντως, η διοίκηση του ΠΑΟΚ εμφανίζεται αποφασισμένη να μην εγκαταλείψει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Μπαρόνι, παρότι φαίνεται να υπάρχει σημαντική διαφορά στον οικονομικό τομέα. Ο Ζήσης Βρύζας φέρεται να έχει έτοιμη τη σχετική λίστα με τα ονόματα των εναλλακτικών επιλογών, τα οποία μελετάει με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι να τελειώσει άμεσα το συγκεκριμένο θέμα, έτσι ώστε να τεθεί ο παίκτης, που θα αποκτηθεί άμεσα στη διάθεση του Έλληνα προπονητή. Ο Αναστασιάδης θέλει να αποκτηθεί ένας παίκτης, ο οποίος θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα την ομάδα του και θα δώσει λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Διαβάστε ακόμη...