Προχωρά με Σηφάκη

Ο Σαρλ Ιτάνζ κάνει τις τελικές επαφές με τουρκικές ομάδες και ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να τον αντικαταστήσει με τον 30χρονο τερματοφύλακα, Μιχάλη Σηφάκη.
Πηγή: sport24.gr
Προχωρά με Σηφάκη

Εβδομάδα εξελίξεων θα είναι πιθανόν αυτή που έρχεται και για το θέμα του τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ. Ο Σαρλ Ιτάνζ θεωρείται ξένο σώμα, αφού το μυαλό του δουλεύει μόνο για τη μεταγραφή του σε ξένη ομάδα, με τον Μιχάλη Σηφάκη να είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο διάδοχός του.

Ειδικότερα, ο Καμερουνέζος έχει επαφές με τρεις τουρκικές ομάδες και ψάχνει την καλύτερη φόρμουλα για να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

Από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ του έχουν μεταφέρει ότι μπορεί να φύγει ακόμη και ως ελεύθερος, αρκεί να μην επιβαρυνθεί οικονομικά στο παραμικρό ο "Δικέφαλος".

Μάλιστα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ήδη βρει τον διάδοχό του που, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Μιχάλης Σηφάκης. Ο 30χρονος Κρητικός είναι μαζί με τον Αλέξανδρο Τζόρβα οι δύο τερματοφύλακες που εξέτασε ο ΠΑΟΚ (έχει εκτίμηση στην αγωνιστική τους αξία ο Αναστασιάδης), όμως, ο Σηφάκης... κέρδισε την κούρσα γιατί υπάρχουν δύο σοβαρά αγκάθια για τον Τζόρβα.

Το πρώτο είναι η σχέση που έχει με τον Παναθηναϊκό (έχει αποτυπωθεί και σε τατουάζ) και μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις σε μεγάλη μερίδα του κόσμου και η δεύτερη, οι υψηλές απαιτήσεις του ατζέντη του, τη στιγμή που ο Σηφάκης διαπραγματεύεται μόνος του. Ο Σηφάκης βρίσκεται στην Κρήτη και περιμένει στο ακουστικό του τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...