O Αμπντούν, ο Χιλ κι ο Μπεν Χατίρα

Ο ΠΑΟΚ θεωρητικά ψάχνει έναν ακραίο επιθετικό, κι όσο περνούν οι μέρες, η αγωνία μεγαλώνει.
Πηγή: thessports.gr
O Αμπντούν, ο Χιλ κι ο Μπεν Χατίρα

Θα πάρει ο ΠΑΟΚ έναν ακόμη παίκτη;

Σε ότι αφορά τον Τζαμέλ Αμντούν, ο Αλγερινός ήταν ο πρώτος στόχος και τις τελευταίες μέρες διέρρευσε ότι ουσιαστικά υπάρχει συμφωνία με τον ίδιο και την Νότιγχαμ, για δανεισμό ενός χρόνου με οψιόν αγοράς.

Τα χρήματα για τον Αλγερινό δεν είναι λίγα (κυκλοφόρησε πως ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να πληρώσει περίπου 600-700 χιλιάδες ευρώ από το συμβόλαιό του και το ρίσκο θα ήταν μεγάλο για έναν ποδοσφαιριστή με τις ικανότητες, αλλά και τον χαρακτήρα του.

Αν τελικώς δεν προχωρήσει η υπόθεση Αμπντούν, θα φταίει ο Σαββίδης “που του φάνηκαν πολλά τα χρήματα” και πάμε στον επόμενο…

Στον ΠΑΟΚ έχουν προταθεί πολλοί παίκτες τον τελευταίο καιρό για τη θέση του ακραίου επιθετικού, με κάποιους έχουν γίνει επαφές.

Ανάμεσα σ΄ αυτούς που προτάθηκαν ήταν ο 22χρονος Ισπανός Κάρλες Χιλ, ο οποίος έπαιξε πέρσι δανεικός από την Βαλένθια Β στην Έλτσε (33 συμ, 1 γκολ) και φέτος επέστρεψε στην Βαλένθια και προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα.

Στη Γερμανία γράφτηκε σήμερα ότι ο Μπεν Χατίρα, ο Γερμανοτυνήσιος αριστερός επιθετικός της Χέρτα, ψάχνει ομάδα, γιατί η ομάδα του Βερολίνου αγόρασε τον Ελβετό Στόκερ στη θέση του με 7 εκατομμύρια ευρώ, και φέρεται να ενδιαφέρει ελληνική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός έχει καλύψει αυτή τη θέση, άλλη ομάδα στην Ελλάδα δεν μπορεί να πληρώσει τον Μπεν Χατίρα, οπότε μάλλον για τον ΠΑΟΚ έγινε η συζήτηση…

Διαβάστε ακόμη...