Το... σπασμένο τηλέφωνο «διώχνει» τον Αμπντούν;

Το ρεπορτάζ που μετέφεραν οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι από την Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο είχε από Πούτιν μέχρι Αμπντούν. Προσέξτε το... όχι στον Αλγερινό και όχι την ανακοίνωση της απόκτησής του.
Πηγή: metrosport.gr
Το... σπασμένο τηλέφωνο «διώχνει» τον Αμπντούν;

Πως, όμως, μια μεταγραφή που έμοιαζε σίγουρη, πλέον φαντάζει ως πιθανότερο να χαλάσει; Τo no, no, no που απάντησε ο Ιβάν Σαββίδης σε ερώτηση δημοσιογράφων εκλήφθηκε λογικά ως απόρριψη του ικανότατου ποδοσφαιριστή. Αν δεν ήθελε να μιλήσει για την περίπτωσή του θα το έλεγε, δεν το έκανε όμως. Αυτό που κυκλοφορεί, είναι πως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε ενημέρωση πως ο Αλγερινός κάνει άστατη ζωή και πως δημιουργεί προβλήματα σας χαρακτήρας.

Πως είναι δυνατόν ωστόσο, η πληροφόρηση να έρχεται μετά τη... συμφωνία του Αμπντούν να έρθει στον ΠΑΟΚ; Πως είναι δυνατόν να έχει αυτή την πληροφόρηση ο Σαββίδης και να μην την έχει ο Βρύζας, Ο Αναστασιάδης; Κάποιο πρόβλημα υπάρχει και αυτό αποδεικνύεται στην πράξη. Πρόβλημα συνεννόησης, εμπιστοσύνης, ένα σπασμένο τηλέφωνο που καθιστα αναξιόπιστη την ομάδα στις επαφές με τους παίκτες στην Ευρώπη.

Φυσικά στον Αμπντούν δεν σταματούν οι μεγάλοι παίκτες οπότε αν Ο ΠΑΟΚ αλλάξει πολιτική, τότε μπορεί να κάνει και σοβαρές μεταγραφές. Μέχρι να το κάνει θα ταλαιπωρείται από τα ήξεις αφήξεις του Ιβάν Σαββίδη.

Διαβάστε ακόμη...