Όταν ο ΠΑΟΚ προσέγγισε τον Αφελάι και ο Στέφενς τον φρέναρε

Φυσικά υπήρχαν και αντίστροφες περιπτώσεις και από αυτήν την σελίδα, σας είχαμε αποκαλύψει ότι ο Βαλντέζ για παράδειγμα που πέρασε από τον Ολυμπιακό τους τελευταίους μήνες της περασμένης σεζόν, είχε απορριφθεί από τον δικέφαλο.
Πηγή: metrosport.gr
Όταν ο ΠΑΟΚ προσέγγισε τον Αφελάι και ο Στέφενς τον φρέναρε

Στο θέμα του Ιμπραίμ Αφελάι, ο ΠΑΟΚ είχε και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο, με διαφορετικό βεβαίως τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, πέρυσι το καλοκαίρι, το όνομα του Ολλανδού «έπαιξε» πολύ για τον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν πιο «ζεστός» και ήθελε να σπρώξει χρήμα στην μεταγραφική αγορά.

Ο Τσιστιακόφ και ο Βρύζας, είχαν εντοπίσει τον Αφελάι, που ήταν διαθέσιμος, έστω και αν έπρεπε ο ΠΑΟΚ να δαπανήσει ένα πολύ μεγάλο ποσό. Ο Χουμπ Στέφενς, θα μπορούσε κάλλιστα ως συμπατριώτης του κι έχοντας συνεργαστεί μαζί του στην Σάλκε, να παίξει σημαντικό ρόλο, όμως επί της ουσίας ήταν αυτός που σταμάτησε τον ΠΑΟΚ. Τόνιζε πως αυτός ο παίκτης θα βγάζει συνέχεια προβλήματα τραυματισμών και ο ΠΑΟΚ θα κλαίει τα λεφτά του.

Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε λίγο μετά για την απόκτηση του Μίροσλαβ Στοχ και έναν χρόνο μετά οι Πειραιώτες παίρνουν τον Αφελάι, παρουσιάζοντας τον ως την μεγαλύτερη μεταγραφή για φέτος. Ίσως να έχουν δίκαιο. Το μέλλον θα δείξει ποίος είχε τελικά δίκαιο.

Εντολή Άγγελου για κλειστό AirCondition

Την μπέμπελη έβγαλαν όσοι ταξίδεψαν με την αποστολή του ΠΑΟΚ από το Λονδίνο στην Θεσσαλονίκη, καθώς για πρώτη ίσως φορά, στο αεροπλάνο δεν λειτούργησε το aircondition. Όχι γιατί υπήρχε κάποιο πρόβλημα, αλλά γιατί αυτή ήταν η απόφαση του Άγγελου ώστε «να μην κρυώσουν τα παλικάρια».

Οι παίκτες δηλαδή. Άλλωστε ελλοχεύουν πάντα κάποιοι φόβοι για πιθανές αρρώστιες εν πτήση, όμως οι υπόλοιποι επιβάτες μάλλον δεν συμφώνησαν καθόλου με την απόφαση του προπονητή.

Διαβάστε ακόμη...