«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για Γέντρισεκ»

Ενας παίκτης που τον Ιανουάριο του '11 απασχόλησε έντονα τον Παναθηναϊκό, φέρεται να παρακολουθεί τις τελευταίες μέρες στενά ο ΠΑΟΚ που αναζητά ενίσχυση με δεδομένο το «σφιχτό» ρόστερ του.
Πηγή: sentragoal.gr
«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για Γέντρισεκ»

Σύμφωνα με πληροφορίες του SentraGoal από τη Σλοβακία, λοιπόν, ο «δικέφαλος του Βορρά» περνά από κόσκινο την περίπτωση του διεθνούς, Ερικ Γέντρισεκ που τα τελευταία επτά χρόνια αγωνίζεται στη Γερμανία. Ο Γέντρισεκ έχει αγνωνιστεί στο Αννόβερο, Καϊζερσλάουτερν, Σάλκε, Φράιμπουργκ και Κότμπους όντας παίκτης που μπορεί να παίξει τόσο ως εξτρέμ όσο και ως επιθετικός κορυφής.

Ο Γέντρισεκ μετρά 48 ματς και 2 γκολ στην Μπουντεσλίγκα έχοντας παράλληλα 119 ματς και 35 τέρματα στη δεύτερη κατηγορία. Οσο με την Εθνική του ομάδα, μετρά 37 συμμετοχές με τέσσερα τέρματα

Ο Γέντρισεκ έχει προσιτό κασέ που δεν ξεπερνά τα 150.000 ευρώ, γεγονός που επιτρέπει στον ΠΑΟΚ, εφόσον αποφασίσει να κινηθεί, να τον αποκτήσει. Ο Σλοβάκος είναι γεννημένος στην Τρστένα της Σλοβακίας στις 26 Οκτωβρίου του 1986 και έχει ύψος 1,76μ. όντας 74 κιλά.

Διαβάστε ακόμη...