Πρώην του ΠΑΟΚ, σε κάμπ ανέργων!

Ένας παίκτης, που έπαιξε πέρσι στον ΠΑΟΚ έμεινε χωρίς ομάδα μέχρι και σήμερα και αναγκάστηκε να πάει σε καμπ για άνεργους ποδοσφαιριστές προκειμένου να κρατηθεί σε καλή κατάσταση και να μπορέσει να βρει ομάδα!
Πηγή: thessports.gr
Πρώην του ΠΑΟΚ, σε κάμπ ανέργων!

Πρόκειται για τον Μίχαελ Γκσπούρνινγκ, ο οποίος φεύγοντας από την Θεσσαλονίκη δεν κατάφερε ακόμη να βρει καινούρια ομάδα. Έτσι, ο Αυστριακός τερματοφύλακας δήλωσε συμμετοχή σε καμπ προετοιμασίας ανέργων ποδοσφαιριστών, που γίνεται για πρώτη φορά στην Αυστρία.

Ένας συνταξιούχος προπονητής, είναι αυτός που το οργανώσει και εκτελεί τις προπονήσεις. Δίδεται έτσι η ευκαιρία σε παίκτες, που δεν έχουν ομάδα, να κάνουν μια υποτυπώδη προετοιμασία και να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση, έτσι ώστε να βρουν ομάδα, κι όταν την βρουν να μην χρειαστεί να ξεκινήσουν από την αρχή!

Αυτή την εποχή στο καμπ συμμετέχουν 10 παίκτες, εκ των οποίων οι 4 είναι τερματοφύλακας. Μάλιστα, τις επόμενες μέρες δήλωσε πως να συμμετάσχει και ο Γιούργκεν Μάχο, ο παλιός τερματοφύλακας της ΑΕΚ.

"Στο ποδόσφαιρο πάντα ζεις σε υπερένταση. Εκτός των αλλών, εδώ έχουμε την ευκαιρία να κατεβάσουμε ταχύτητα, να σκεφτούμε, να δούμε τι άλλο μπορεί να έχει το μέλλον. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο πάντα κάποιοι περισσεύουν. Συχνά κάποιοι γίνονται το θύμα, χωρίς να ξέρουν το γιατί" δήλωσε ο Γκσπούρνινγκ, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία, ελπίζοντας να βρει γρήγορα ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...