"Ο ΠΑΟΚ έχει προσανατολισμό"

Ο Ράφα Μπενίτεθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην παρουσία του ΠΑΟΚ στο φιλικό με τη Νάπολι και έδωσε την ευχή του προκειμένου ο "Δικέφαλος" να πετύχει τους στόχους του.
Πηγή: paokweb.gr
"Ο ΠΑΟΚ έχει προσανατολισμό"

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά":

"Ο ΠΑΟΚ μου άρεσε, γιατί είναι μια ομάδα που μου έδειξε ότι ξέρει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Έχει προσανατολισμό, κάτι που είναι αποτέλεσμα της δουλειάς της προετοιμασίας με τη σφραγίδα του προπονητή του. Αν συνεχίσει έτσι, θεωρώ ότι ο χρόνος θα δουλέψει υπέρ του"

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος υπογράμμισε: "Οπως κι εμείς θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι, έτσι θα είναι και ο ΠΑΟΚ. Έχουμε λιγότερο από τρεις εβδομάδες για να διορθώσουμε και οι δύο τις αδυναμίες μας. Χρονικό διάστημα που θεωρώ ότι είναι αρκετό για να είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς μας. Την πρόκρισή μας στους ομίλους εμείς του Τσάμπιονς Λιγκ και ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ".

Για το τι του άρεσε από τον ΠΑΟΚ είπε: "Μου άρεσε η διάθεση που είχαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να πρεσάρουν πάνω στην μπάλα αλλά και ότι διαθέτει πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που ο προπονητής τους τους έδωσε χρόνο να αγωνιστούν. και να γεμίσουν με εμπειρίες".

Τέλος κατέληξε: "Εύχομαι ο ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του. Να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και να πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα σε πρωτάθλημα και κύπελλο".

Διαβάστε ακόμη...