«Ενδιαφέρον παιχνίδι»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της Νάπολι με 2-0 εναντίον του ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ράφα Μπενίτεθ.
Πηγή: novasports.gr
«Ενδιαφέρον παιχνίδι»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού των «παρτενοπέι»:

Για το παιχνίδι: «Για μένα ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, νομίζω πως η ομάδα δείχνει μεγάλη ποιότητα και πολλές δυνατότητες στην προετοιμασία. Είχαμε καλή ανταπόκριση σε όλα τα παιχνίδια, όχι μόνο ομαδικά αλλά και ατομικά από κάθε παίκτη. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ για παράδειγμα είδαμε τον Γκαργκάνο να κάνει μεγάλη προσπάθεια και να βοηθάει τους συμπαίκτες του. Έχουμε βαθύ ρόστερ και θέλουμε να το βελτιώσουμε, αλλά πρέπει να πω πως ο Γκαργκάνο δίνει πάντα το 100% σε κάθε παιχνίδι.

Για τον Κουλιμπαλί και τον Χάμσικ: «Έχουμε κάνει μερικές καλές μεταγραφές. Η δουλειά που κάνουμε μαζί με τον Ρικάρντο Μπιγκόν φέρνει αποτελέσματα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον Κουλιμπαλί, έδειξε ποιότητα και μερικά χαρακτηριστικά που μπορούν να αποδειχτούν πολύ σημαντικά για την ομάδα. Επίσης σε αυτά τα φιλικά έχουμε δει τον Χάμσικ να πλησιάζει στην καλύτερή του κατάσταση από τότε που επέστρεψε από τραυματισμό».

Για το αν η Νάπολι μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη Σέριε Α: «Νομίζω πως Ρόμα και Γιουβέντους ξεκινούν με αβαντάζ γιατί βελτιώνονται. Επίσης η Ίντερ χτίζει νέα ομάδα, ενώ δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τη Μίλαν και τη Φιορεντίνα. Η σεζόν θα είναι μεγάλη και νομίζω πως η μάχη γι' αυτό το πρωτάθλημα θα κρατήσει μέχρι το τέλος».

Διαβάστε ακόμη...