Ο Αρνεσεν δεν θέλει να βλέπει τον Στέφενς!

Δεν ξέρουμε αν και τι μπορεί να έχουν συζητήσει Σαββίδης και Αρνεσεν, με τον Δανό να εμφανίζεται ως υποψήφιος για να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το σίγουρο είναι πως στην (πιθανή) κουβέντα τους θα έγινε αναφορά και στον... Χουμπ Στέφενς!
Πηγή: thessports.gr
Ο Αρνεσεν δεν θέλει να βλέπει τον Στέφενς!

Οι δυο τους, Αρνεσεν και Στέφενς, γνωρίζονται πολύ καλά όταν πριν από τρία χρόνια ο Δανός τεχνικός διευθυντής, τότε, του Αμβούργου επιχείρησε να προσλάβει τον Ολλανδό πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ. Κι όλα όσα συνέβησαν εκείνο το διάστημα ανάμεσα στους δύο άνδρες ασφαλώς και δεν έχουν ξεχαστεί από τον υποψήφιο για τον «Δικέφαλο» υψηλό τεχνοκράτη του ποδοσφαίρου.

Τι είχε συμβεί προ τριετίας; Ο Στέφενς αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του Αρνεσεν για τον πάγκο του Αμβούργο, όμως ο Ολλανδός προτίμησε να πει «ναι» στην Σάλκε αφήνοντας την HSV στα κρύα του λουτρού.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα Αμβούργο – Στουτγάρδη (1-2) τον Σεπτέμβριο του 2011, η «Bild» κυκλοφόρησε με τίτλο: «τα βρήκε με Χουμπ Στέφενς το Αμβούργο». Στις σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο τεχνικός διευθυντής Φρανκ Αρνεσεν δήλωνε: «είμαστε πολύ κοντά, αλλά δεν έχουμε συμφωνήσει οριστικά».

Καταλάβαιναν όλοι όμως από τη στάση του ότι έμεναν μόνο οι ανακοινώσεις. Την Κυριακή ο Στέφενς ενημέρωσε τον Αρνεσεν ότι τον «πλεύρισε» η Σάλκε και περιμένει επίσημη πρόταση. Ο Δανός εκνευρίστηκε και δήλωσε πως «κανείς δεν μπορεί να παίζει με το Αμβούργο».
Κάπως έτσι ο διακαής πόθος του, ο Στέφενς, κατέληξε για δεύτερη φορά στον πάγκο της Σάλκε και λίγες μέρες μετά βρέθηκε αντιμέτωπος με την ομάδα που την είχε αφήσει σύξυλη!

Ο Αρνεσεν προσπάθησε να ηρεμήσει τον κόσμο της ομάδας. «Δεν είμαστε απελπισμένοι, ούτε υποχρεωμένοι να παρουσιάσουμε τον νέο προπονητή πριν από τον αγώνα με την Σάλκε. Είπα ότι πρέπει να μιλήσουμε με πολλούς υποψήφιους. Μίλησα με τον Στέφενς, αλλά αποφάσισα να μην εργαστεί σε μας. Χωρίς να θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το Αμβούργο χρειάζεται έναν προπονητή, ο οποίος θα είναι 100% αφοσιωμένος στον σύλλογο».

Για την ιστορία στον πάγκο του Αμβούργου κάθισε ως υπηρεσιακός προπονητής, ο Ροντόλφο Καρντόσο, με τον Στέφενς να παίρνει το «διπλό» (1-2) πικραίνοντας ακόμη περισσότερο τον Αρνεσεν...

Διαβάστε ακόμη...