Τον περιμένει, αλλά με τους δικούς του όρους

Από τον ΠΑΟΚ δεν σκοπεύουν να μπουν σε πλειστηριασμό για τον Κώστα Φορτούνη, ούτε να αναμένουν την απάντησή του εσαεί...
Πηγή: metrosport.gr
Τον περιμένει, αλλά με τους δικούς του όρους

Αν λάβουμε υπόψη την επίσημη πληροφόρηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σύντομα αναμένεται να έχουμε εξελίξεις στο θέμα του Κώστα Φορτούνη. Ο παίκτης δεν έχει βρει ομάδα από το εξωτερικό, γνωρίζει την πρόταση του ΠΑΟΚ, αλλά το δυσάρεστο είναι πως μερικές φορές όταν εμπλέκονται μάνατζερ υπάρχουν και άλλα παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ σε καμιά περίπτωση δεν θέλει να μπει στη διαδικασία του πλειστηριασμού για τον ποδοσφαιριστή και του έχει κάνει μια ξεκάθαρη πρόταση με... καλά μπόνους για τον παίκτη, την οποία δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει στην πορεία, ενώ ξέρει και τις απαιτήσεις της Καϊζερσλάουτερν και το ακριβές ποσό που ζητά η γερμανική ομάδα.

Έτσι είναι δεδομένο ότι στον ΠΑΟΚ ναι μεν θέλουν τον παίκτη, αλλά επιθυμούν να κάνουν την μεταγραφή με ξεκάθαρους όρους, χωρίς ψιλά γράμματα και μέσα σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ζητήθηκε από την πλευρά του Φορτούνη υπομονή λίγων ακόμη ημερών μήπως έρθει κάποια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Διαβάστε ακόμη...