Η πρόταση από Κόρδοβα και το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!

Προς... επαναπατρισμό οδεύει ο Ινίγο Λόπεθ,μετά τον περσινό του δανεισμό στη Θέλτα.
Πηγή: paokweb.gr
Η πρόταση από Κόρδοβα και το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!

Tι δήλωσε ο ατζέντης του σε ισπανικά μέσα.

Όπως αναφέρουν ο Τύπος της Ισπανίας, τα πράγματα για τον Ινίγο Λόπεθ στον ΠΑΟΚ δεν εξελίχθηκαν καλά και η Κόρδοβα του προσφέρει λύση διαφυγής.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του, Ροντρίγκο Φερνάντεζ: "Τον Ιανουάριο ο Λόπεθ βρέθηκε μια ανάσα από την Κόρδοβα αλλά τελικα οι συζητήσεις ναυάγησαν και κατέληξε στην Θέλτα. Για μας προτεραιότητα μας είναι να διευθετήσουμε το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Επιθυμία του παίκτη μου είναι να επιστρέψει στην Ισπανία.

Τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες ο Λόπεθ προπονείται μόνος του, αλλά θέλουμε η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ να κλείσει σύντομα προκειμένου να προλάβει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Κόρδοβα μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Δεν νομίζω πως θα αργήσουμε" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από τον Δικέφαλο είχε πάρει άδεια προκειμένου να ψάξει και να βρει ομάδα, για να γίνει ωστόσο το deal με την ισπανική ομάδα θα πρέπει να καλυφθεί οικονομικά κι ο παίκτης. Η Κόρδοβα δεν φαίνεται να είναι σε θέση να καλύψει όλο το συμβόλαιό του και θα πρέπει να οριστεί το ποσό που θα κληθούν να καταβάλουν οι "ασπρόμαυροι" για να κλείσει η ψαλίδα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...