«Πρώτα να σπάσουμε το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ»

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ισπανική Κόρντομπα βρίσκεται ο Ινίγκο Λόπεθ, όπως μετέφερε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή.
Πηγή: paokweb.gr
«Πρώτα να σπάσουμε το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ»

Παίκτης της Κόρντομπα θα είναι για τα επόμενα χρόνια ο Ινίγκο Λόπεθ, όπως τονίζει ο ατζέντης του παίκτη Ροντρίγκο Φερνάντεθ, ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να ''σπάσει'' το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Ο ατζέντης του Λόπεθ, σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα "elconfidencial.com", αναφέρεται σε αυτήν την προϋπόθεση, και εμφανίζεται σίγουρος πως θα βρεθεί η χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ και ο πελάτης του θα παίξει στην Ισπανία: "Πιστεύω ότι θα βρούμε μία λύση, που θα είναι συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές. Όμως, πρώτα πρέπει να "σπάσουμε" το συμβόλαιο που έχουμε με τον ΠΑΟΚ", ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: "Δεν πιστεύω ότι το θέμα θα τραβήξει πολύ. Πριν τα τέλη Ιουλίου θα υπάρχει λύση και ο Λόπεθ θα κάνει προετοιμασία με την Κόρντομπα".

Ο Φερνάντεθ αποκάλυψε πως η συγκεκριμένη ομάδα ήθελε τον Ινίγο Λόπεθ και κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου: "Τον περασμένο χειμώνα ήμασταν πολύ κοντά σε συμφωνία με την Κόρντομπα, αλλά τελικά καταλήξαμε στη Θέλτα. Η αλήθεια είναι πως ο Ινίγο θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία και να αγωνιστεί στην Πριμέρα Ντιβιζιόν

Διαβάστε ακόμη...