Στην Ολλανδία ο Μολό

Τι ακριβώς συμβαίνει με την περίπτωση του Γιοάν Μολό και που σε ποιο σημείο βρίσκεται ακριβώς το θέμα της απόκτησής του.
Πηγή: paok24.com
Στην Ολλανδία ο Μολό

Διαδικαστικά ζητήματα φαίνεται πως απομένουν για την τρίτη κατά σειρά μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ μετά τους Γκολάσα και Ρατς. Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες ο Δικέφαλος τα έχει βρει σε όλα με την Νανσί για τον δανεισμό του 25χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως εξτρέμ όσο και ως επιτελικός μέσος.

Το μοναδικό «αγκάθι», το οποίο όμως δε δείχνει ικανό να χαλάσει το deal, είναι η ρήτρα αγοράς που θα προβλέπει η συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων για αγορά του Μολό από πλευράς ΠΑΟΚ το επόμενο καλοκαίρι, με τους Γάλλους να αξιώνουν ένα ποσό που αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ και τους «ασπρόμαυρους» να επιθυμούν το ποσό αυτό να είναι κατά πεντακόσιες χιλιάδες μικρότερο.

Ουσιαστικά πάντως όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές τα έχουν βρει και η τελευταία πληροφόρηση αναφέρει πως ο Μολό θα μεταβεί άμεσα στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...