Σαν τρελοί τον ήθελαν στον Πειραιά…

Ο Γιοάν Μολό αποτέλεσε το σήριαλ του περσινού καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό. Από τις αρχές του περασμένου Ιουνίου γραφόταν πως οι ερυθρόλευκοι είναι σε επαφές με την Νανσί για την απόκτηση του. Κάτι που δεν έγινε ποτέ...
Πηγή: thessports.gr
Σαν τρελοί τον ήθελαν στον Πειραιά…

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στα τέλη του Ιουλίου του 2013 σε νέες διαπραγματεύσεις με την Νανσί, όταν ήταν σχεδόν οριστική η αποχώρηση του Αμπντούν, ψάχνοντας τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Ο Μολό ήταν επιλογή και πρόταση του Πιέρ Ισά, ο οποίος είναι άριστος γνώστης της γαλλικής αγοράς, ταξίδεψε πολλές φορές στη Γαλλία για να κλείσει τον ποδοσφαιριστή, αλλά τελικά η Νανσί δεν συμφώνησε ποτέ με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή. Μάλιστα τότε ο... κόκκινος Τύπος έγραφε πως «είναι θέμα ημερών ή ωρών» η μεταγραφή του Μολό, αφού όπως τόνιζαν «οι ερυθρόλευκοι τα δίνουν όλα για να τον αποκτήσουν».

Ακόμη και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, το περασμένο καλοκαίρι, γραφόταν πως ο Ολυμπιακός θέλει τον Μολό, μετά και την παραχώρηση του Φετφατζίδη στην Τζένοα. Τότε η ομάδα του Πειραιά έδινε στην Νανσί, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, 2,5 με 3 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει, αλλά οι Γάλλοι δεν είπαν ποτέ το «ναι» στον Ολυμπιακό.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...