Η συνάντηση ΠΑΟΚ - Ολίσε στο αεροδρόμιο

Λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ για το Ντίσλεντορφ κι ενώ οι ποδοσφαιριστές είχαν περάσει στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου «Μακεδονία», μια γνώριμη φιγούρα στους ανθρώπους και τους φίλους της ομάδας κατέβηκε από ένα αυτοκίνητο, συνοδευόμενος από δυο φίλους του. Ο λόγος για τον Σέκου Ολίσε.
Πηγή: novasports.gr
Η συνάντηση ΠΑΟΚ - Ολίσε στο αεροδρόμιο

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και για να τακτοποιήσει προσωπικές του υποθέσεις καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στη ρωσική Κούμπα, δανεικός από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά και για ολιγοήμερες διακοπές. Παρά την απογοητευτική προσφορά του σε σχέση με τις προσδοκίες που υπήρξαν όταν είχε αποκτηθεί, ο Λιβεριανός μεσοεπιθετικός μόνον φίλους αφήνει φεύγοντας από τη Θεσσαλονίκη κι αυτό ως γεγονός ήταν ευδιάκριτο στους ένθερμους εναγκαλισμούς που είχε με όλα τα μέλη της αποστολής του «Δικεφάλου» κι όχι μόνον.

Μάλιστα σ' ερώτηση για το αν ήρθε να μαζέψει και τα τελευταία πράγματά του ο ίδιος αποκρίθηκε χαμογελώντας: «Οχι φίλε, η Θεσσαλονίκη είναι το δεύτερο σπίτι μου!». Πάντως, για μια ακόμη φορά, το παρουσιαστικό του προκάλεσε χαμόγελα με τον κόσμο να ρωτά αν είναι αθλητής ή κάποιος ... τραγουδιστής.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...