"Ο Κοντομηνάς ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ"

Ο Μάνος Μαλέλης τόνισε πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Κοντομηνά.
Πηγή: contra.gr
"Ο Κοντομηνάς ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ"

Ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, Μάνος Μαλέλης μίλησε για την προοπτική να αναλάβει την ΚΑΕ ο γνωστός επιχειρηματίας, θέμα που είχαμε αποκαλύψει από τον Γενάρη. Συγκεκριμένα είπε στον Αrena:

"Μέχρι τις 10 Αυγούστου θα έχουμε εκδηλώσει και επίσημα το ενδιαφέρον μας. Πρέπει να αναβαθμιστεί η εικόνα του κ. Κοντομηνά στη Βόρεια Ελλάδα και στα Βαλκάνια και στα πλαίσια αυτά υπάρχει το έντονο ενδιαφέρον του για τον ΠΑΟΚ. Δεν θα μείνουμε μόνο στην καταβολή του ενός εκατομμυρίου στην ΑΜΚ της ΚΑΕ. Υπάρχουν και άλλες υποχρεώσεις, ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε και η τρίτη θέση απαιτεί πολλά περισσότερα για την αναβάθμιση της ομάδας".

Συνεχίζοντας ανέφερε: "Σε πρώτη φάση θα υπάρξει μια συνεργασία με την διοίκηση για να δούμε τα οικονομικά δεδομένα. Αφού ενημερωθούμε λεπτομερώς, θα καταθέσουμε συγκεκριμένη πρόταση στον κ. Κοντομηνά που θα αποφασίσει για το αν θα συμμετάσχει ή όχι στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και μπει στον ΠΑΟΚ".

Για τον Γιώργο Ανδρέου, τόνισε: "Αν ο κ. Ανδρέου προλάβει τη διαδικασία και καταβάλλει το 1.000.000 ευρώ στην ΑΜΚ, τότε εμείς θα στηρίξουμε την προσπάθεια του".

Διαβάστε ακόμη...